EA chystá šest až osm nových značek
Mirror's Edge Catalyst Novinka EA chystá šest až osm nových značek

EA chystá šest až osm nových značek

Michal Burian

Michal Burian

83

Takové riskování by od Electronic Arts čekal málo kdo. Má to však jeden háček.

Reklama

S příchodem nové generace konzolí se otevírají nové možnosti pro vývojáře, kteří mohou o něco více pustit uzdu své fantazie a nabídnout hráčům nějaké zbrusu nové tituly. Zbrusu nové značky sebou ale nesou určitou míru risku, protože nestaví na dosud zaběhnuté sérii a pokud selže marketing, tak se neprodá potřebné množství kusů. V poslední době jsme byli svědky neustálého vysávání zavedených značek, u EA můžeme jmenovat Need for Speed, Dead Space, Medal of Honor, Battlefield apod. Jak se ale zdá, blízka se na lepší časy.

Šéf EA Games Patrick Soderlund totiž kolegům z MCV prozradil, že v současné době připravují šest až osm nových IP. Než se začnete radovat nebo naopak strachovat, tak to má jeden velký háček. Soderlund do toho počítá i nové Mirror’s Edge a Star Wars Battlefront (ten je nový jen pro EA).

"Pracujeme na novém Mirror’s Edge, nejde sice o novou značku, její oživení tomu však odpovídá. Vyvíjíme také Star Wars Battlefront, což je pro nás nová IP, i když tomu tak technicky není. Máme šest až osm zcela nových značek ve vývoji. Chceme dát tvůrcům volnost a umožnit jim přinést na herní svět jejich nové nápady," řekl Soderland.

Doufejme, že některá z nových značek bude skutečně dobrá, třeba jako původní Dead Space než se rozhodl přizpůsobit širším masám hráčů. Jednou z nich bude pravděpodobné také multiplayerová střílečka Titanfall od ex-autorů Call of Duty série.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama