EA chystá ve FY2014 vydat 11 velkých her a 15 mobilních
Novinka EA chystá ve FY2014 vydat 11 velkých her a 15 mobilních

EA chystá ve FY2014 vydat 11 velkých her a 15 mobilních

Michal Burian

Michal Burian

12

Na E3 bude představeno nové Need for Speed, hra od BioWare nebo next-gen sporty.

Reklama

Během konference s investory se společnost Electronic Arts podělila se svými plány na fiskální rok 2014. V tom má v plánu vydat 11 hlavních titulů pro PC a konzole (v loňském roce jich bylo 13) a 15 mobilních her, včetně Plants vs. Zombies 2 a nové hry od Bejeweled týmu. Půjde o zavržení jedné generace konzolí a přípravy na tu novou.

Vše podstatné se dozvíme na červnové E3 v Los Angeles, konkrétně 10. června, kdy bude mít EA svou show. Každopádně hry vyjdou do 31. března příštího roku. Frank Gibeau, prezident EA Labels, prozradil, že kromě již oznámených her v čele s Battlefield 4, Madden 25, FIFA 14, NCAA Football 2014, NHL 14, The Sims 4, Fuse a Command & Conquer (free-to-play) se můžeme těšit na nové NBA Live, FIFA Manager a Need for Speed.

Na E3 se dozvíme nové informace o Frostbite 3 a next-gen enginu pro sportovní hry. Gibeau rovněž naznačil, že některé z připravovaných titulů uvidíme také na PlayStation 4 a novém Xboxu.

Nicméně, ve FY2014 rozhodně neuvidíme žádnou Star Wars hru. Dá se tedy předpokládat, že hry z universa Hvězdných válek budou na trhu až na podzim příštího roku a určitě vyjdou na next-gen konzole PlayStation 4 a nový Xbox. Stejně tak si do konce března 2014 nezahrajeme Tiger Woods PGA Tour 15 a nové UFC. Ovšem obě dvě hry jsou ve vývoji a vyjdou někdy v příštím roce.

My toho samozřejmě očekáváme mnohem víc. EA jistě oznámí nějaké další nové hry a promluvit by mohla o Dragon Age 3: Inquisition z dílny BioWare a sci-fi střílečce od Respawn (ex-tvůrci Call of Duty série).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama