EA Gothenburg chystá hru na enginu Frostbite
Novinka EA Gothenburg chystá hru na enginu Frostbite

EA Gothenburg chystá hru na enginu Frostbite

Michal Burian

Michal Burian

7

Vydavatel hledá tvůrce snad na všechny pozice s podmínkou, že podepíšou smlouvu o mlčenlivosti, aby neunikly informace o neoznámené hře.

Reklama

Electronic Arts v San Francisku na GDC 2012 pozvalo vývojáře, aby se přišli podívat do jejich stánku, kde nabízejí nová pracovní místa v EA Gothenburg, které je zaměřeno na Frostbite 2.0 engine od DICE.

Nové studio se sídlem ve švédském Göteborgu vytváří dosud neoznámenou hru s využitím Frostbite 2.0 enginu, jenž poháněl rovněž Battlefield 3.

Vydavatel hledá tvůrce snad na všechny pozice s podmínkou, že podepíšou smlouvu o mlčenlivosti, aby neunikly informace o neoznámené hře.

EA se již dříve nechalo slyšet, že engine od DICE bude využívat stále častěji, prozatím na něm běžel multiplayer Medal of Honor z roku 2010, Need for Speed: The Run a v budoucnu se s touto technologií setkáme minimálně u Command and Conquer: Generals 2 a Medal of Honor: Warfighter.

Pro úplnost dodejme, že by s Frostbite 2.0 enginem měli pracovat i v EA Montreal, kde se zrodila série Dead Space či Army of Two (podle spekulací by engine měl využít i titul Army of Four).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama