EA hledá vývojáře pro další Need for Speed
Need for Speed Novinka EA hledá vývojáře pro další Need for Speed

EA hledá vývojáře pro další Need for Speed

Michal Burian

Michal Burian

30

Na arkádové závodní sérii se bude podílet i švédské studio EA.

Reklama

Společnost Electronic Arts již několikrát změnila studio, kterému přidělila vývoj arkádové závodní série Need for Speed. V minulosti se na sérii podílel například tvůrčí celek EA Black Box (Undeground, Carbon, ProStreet, The Run), Slightly Mad Studio (Shift) a v neposlední řadě také Criterion Games, které na letošní listopad připravuje nové Most Wanted.

Nyní se ovšem zdá, že se vydavatel rozhodl pro další studio, které bude vyvíjet Need for Speed. Švédské studio EA Gothenburg totiž hledá nové zaměstnance a láká je právě na NFS.

"Chtěli byste být součástí EA? Chtěli byste pracovat na Need for Speed sérii? Nyní máte příležitost stát se součástí EA Gothenburg a splnit si tyto dvě přání! Hledáme spoustu nových lidí," dočteme se na oficiálních stránkách EA Gothenburg.

Připomeňme, že již dříve Electronic Arts tvrdili, že v EA Gothenburg se zaměří na novou generaci her poháněnou Frostbite 2 enginem. Je tedy více než pravděpodobné, že budoucí NFS poběží právě na enginu z Battlefield 3 či NFS: The Run.

A kdy by tohle Need for Speed mohlo vyjít? Pokud je nám známo, tak žádné další studio na této sérii nepracuje a pokud bude chtít EA vydávat značku každý rok, tak právě v Gothenburgu by se mohlo rodit NFS, které vyjde na podzim příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama