EA hledá web ninju pro neoznámené MMO
Novinka EA hledá web ninju pro neoznámené MMO

EA hledá web ninju pro neoznámené MMO

Michal Burian

Michal Burian

2

Na serveru Gamasutra se objevil inzerát od společnosti Electronic Arts, který shání nové vývojáře pro neoznámenou MMO hru.

Reklama

EA prostřednictvím inzerátu na portále Gamasutra hledá člověka, který má zkušenosti s vývojem masivně multiplayerových her.

"V současné době hledáme MMO odborníka pro naší neohlášenou hru, která se připravuje v kancelářích v Redwood City," dočteme se v inzerátu. "Buďme ale přesní, nehledáme jen tak někoho. Hledám web ninju, který rozumí všem internetovým technologiím a má rozsáhlé zkušenosti se serverovým systémem."

Podle zjištěných informací inzerát dříve zmiňoval, že jde o revoluční MMO. K tomu se mluvčí EA vyjádřil následovně: "Máme mnoho zajímavých projektů v areálu Redwood Shores, které nejsou v tomto okamžiku oznámené."

O co přesně jde, zatím tedy nevíme. Spekulace však hovoří o tom, že by se studio Maxis, tvůrci série The Sims, mohli věnovat nějaké zajímavé hře pro sociální sítě. Připomeňme však, že v Redwood City nalezneme nejen kanceláře zmíněného týmu Maxis, ale také Visceral Games, kteří mají prsty v hororové sérii Dead Space.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama