EA koupili doménu kampaň pro PC hraní
Novinka EA koupili doménu kampaň pro PC hraní

EA koupili doménu kampaň pro PC hraní

Michal Burian

Michal Burian

3

Společnost Electronic Arts se stala vlastníkem internetové domény CampaignforPCGaming.com. Jaké s ní má plány?

Reklama

Redakce magazínu PC Gamer zjistila, že EA doménu CampaignforPCGaming.com koupili již v prosinci minulého kalendářního roku. Stále však není v provozu.

EA se v minulosti nechali slyšet, že jsou horlivými stoupenci počítačového hraní, což dokazují exkluzivitami, jako je The Sims (i když, tato série již exkluzivitou není), Spore, Battlefield Heroes a Command and Conquer 4.

Nicméně vydavatel a vývojář her již několikrát PC platformu ignoroval, konkrétně u vydání demoverzi. Nedávno jsme se dozvěděli, že se nedočkáme dema Bulletstorm, herní ukázky Dead Space 2 a Need for Speed: Hot Pursuit také nevyšly pro PC.

EA nikdy nezveřejnili přesné důvody těchto výjimek, i když je zástupci celosvětových médií kontaktovali, zástupci společnosti se odmítli vyjádřit. Nicméně u NFS: Hot Pursuit vyjádření přišlo a to z úst samotného komunitního manažera, který PC demo komentoval následovně:

"Abychom se ujistili v tom, že dosáhne NFS: Hot Pursuit té nejvyšší kvality, nemohli jsme si dovolit půjčit si určité zdroje z vývoje plné verze a přenést je na PC demo. Na rozdíl od konzolových dem vyžaduje PC demoverze mnohem více zdrojů a času, aby hra běžela stabilně na co nejširším kruhu strojů."

Co se týče samotné nové domény. Název napovídá, že půjde o podporu počítačového hraní. Některé spekulace zmiňují, že by mohlo jít o portál, kde se budou dát hrát hry přes internetový prohlížeč, jako je například Battlefield Heroes nebo plánované Battlefield Play4Free. Tak uvidíme, snad se EA brzy k doméně vyjádří.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama