EA láká na nový režim Fighter Squadron ve Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront Novinka EA láká na nový režim Fighter Squadron ve Star Wars: Battlefront

EA láká na nový režim Fighter Squadron ve Star Wars: Battlefront

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Nové záběry ukazují masivní bitvu stíhaček a potvrzují přítomnost A-Wingů a TIE Interceptorů.

Reklama

Aktualizace: Díky několika vteřinám nových záběrů víme, že jde o mód Fighter Squadron, který bude zcela dle očekávání zaměřený na souboje stíhaček.

V ostatních módech, ve kterých se vyskytují, vzdušná vozidla zpravidla plní úlohu podpory, ale vypadá to, že tento režim bude zaměřený pouze na ně. A snad nabídne velké bitvy ve vzduchu, poslední vteřiny ukazující útok X-Wingů na dvojici Star Destroyerů vypadají zatraceně impozantně.

V záběrech vidíme také imperiální TIE Interceptory a povstalecké A-Wingy, takže je zjevně potvrzené, že budou ovladatelné. Intereceptory jsme mohli letmo vidět už na starších screenshotech, ale doteď bylo možné, že budou jen na okrasu v pozadí. Očividně ale budou hratelné.

Plné odhalení módu Fighter Squadron nás čeká už za pár dní, konkrétně 5. srpna, s největší pravděpodobností na konferenci EA na Gamescomu.

Původní zpráva (10:50): V pátek byl odhalen mód Blast (obdoba Team Deathmatche pro dva týmy o deseti hráčích) a brzy dojde k dalším novinkám. Oficiální facebooková stránka EA Star Wars o víkendu zveřejnila obrázek se stručným slibem „Blíží se nový mód“. Na obrázku je přitom X-wing, a to i přesto, že DICE nechce ve Star Wars: Battlefront žádné vesmírné bitvy. Možná se přece jen nějakého režimu zaměřeného jen na vozidla dočkáme, i když nebude v prostředí vesmíru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama