EA na E3 slibuje Mirror's Edge 2 nebo novou hru od Criterionu
Mirror's Edge Catalyst Novinka EA na E3 slibuje Mirror's Edge 2 nebo novou hru od Criterionu

EA na E3 slibuje Mirror's Edge 2 nebo novou hru od Criterionu

Michal Burian

Michal Burian

11

Tvůrci závodní arkádové série Burnout odhalí v pondělí večer novou hru a EA prozradí více o očekávaném pokračování parkour akce Mirror's Edge.

Reklama

Dorazil nám harmonogram tiskové konference společnosti Electronic Arts na E3. Vydavatel v pondělí 9. června od 21:00 ukáže novou hru od studia Criterion Games, tvůrci závodní arkádové série Burnout naposledy spolupracovali na Need for Speed: Rivals s Ghosts Games, a těšit se můžeme rovněž na nové informace o očekávaném pokračování parkour akce Mirror's Edge.

Krom toho bude na tiskové konferenci ukázáno téměř tucet nových her. Ehm, tucet nových her? Loni jich bylo šest. S jistotou lze očekávat nové tituly ze světa Star Wars (minimálně Battlefront od DICE), stejně tak Battlefield: Hardline, Dragon Age: Inquisition, FIFA 15, NHL 15 nebo Mass Effect 4.

Osobně jsem zvědav, co nám Criterion ukáže. V posledních době to totiž vypadalo, že se tvůrčí celek rozpadne. Zůstalo v něm pouze 16 lidí, odešli například spoluzakladatelé Alex Ward a Fiona Sperry. Už to není ten tým, který vytvořil Burnout. Dočkáme se nového dílu?

Co se týče pokračování Mirror's Edge, EA loni na E3 ukázala teaser trailer a zástupce DICE se nechal slyšet, že hra vyjde až bude hotová, navíc se bude odehrávat v otevřeném světě.

Více o E3 se dočtete v našem speciálu, kde krom jiného naleznete i časy začátků všech konferencí, které nás během E3 čekají. Nezapomeňte nás bedlivě sledovat, budeme vám přinášet informace, novinky, videa, obrázky a mnoho, mnoho dalšího.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama