EA nemá žádné plány pro ženský fotbal ve FIFA 14
FIFA 14 Novinka EA nemá žádné plány pro ženský fotbal ve FIFA 14

EA nemá žádné plány pro ženský fotbal ve FIFA 14

Michal Burian

Michal Burian

18

Ani petice nakonec nepomohla a EA Sports neplánuje přidat do FIFA 14 ženský fotbal. Jaké má důvody?

Reklama

Nedávno byla na Change.org založena petice, která chce docílit toho, aby EA do FIFA 14 přidala také ženský fotbal (informovali jsme zde). V současné době má přes 10 tisíc podpisů a opírá se o to, že ženský fotbal je populární nejen v Americe, kde hráčky tvoří 40 procent fotbalistů, ale také v Evropě - o sedm procent lepší. Ani to ale EA zřejmě letos nepřesvědčí.

Producent Sebastian Enrique tvrdí, že o tom diskutovali a měli několik návrhů, avšak v tuto chvíli s tím nepočítají. Jedním z důvodu je fakt, že by museli změnit spoustu věcí, včetně fyziky a samotného kolizního systému s kontakty.

"Museli bychom vytvořit hodně nových modelů a účesů," přiznal producent v rozhovoru pro God is a Geek.

Připomeňme, že v minulém ročníku NHL se otevřely dveře pro ženské hráčky. S iniciativou přidat ženské hráčky do NHL přišlo několik talentovaných dospívajících dívek, které poslaly dopis šéfovi EA Sports. Tím byl tehdy Peter Moore, jenž je aktuálně manažerem zodpovědný za operativní činnosti organizace a rovněž jeden z kandidátů na výkonného ředitele. Tak se třeba jednoho dne dočkáme…

Chtěli byste ve fotbalové hře také zastoupení týmů se ženami?

FIFA 14 je naplánovaná na letošní podzim (pravděpodobně vyjde koncem září) pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Další platformy mají být oznámeny později, počítá se minimálně s handheldovou Vita verzí. Tu nedávno předčasně zařadily do svých nabídek různé internetové obchody po celém světě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama