EA odhalili hry pro GDC 2011, mj. i Battlefield 3
Alice: Madness Returns Novinka EA odhalili hry pro GDC 2011, mj. i Battlefield 3

EA odhalili hry pro GDC 2011, mj. i Battlefield 3

Michal Burian

Michal Burian

3

Společnost Electronic Arts konečně představila svůj seznam her, které ukáže na vývojářské konferenci v San Francisku.

Reklama

EA potvrdili, že na letošní výstavě GDC chystají odhalit několik dosud neoznámených her a poodhalit následující tituly, některé spadají do programu EA Partners:

- Battlefield 3 (EA DICE)- Shadows of the Damned (Grasshopper Manufacture)- Alice: Madness Returns (Spicy Horse)- Kingdom of Amalur: Reckoning (38 Studios)- Crysis 2 (Crytek)- Battlefield Play4Free (Easy Studios)

GDC 2011 se opět koná v San Francisku, a to od 28. února do 4. března aktuálního kalendářního roku.

O Battlefield 3 se spekulovalo delší dobu. Již víme, že švédské studio DICE připravuje do San Franciska prezentaci svého Frostbite 2.0 engine a s tím i odhalení akce Battlefield 3, která by podle slov šéfa EA měla vyjít ve druhé polovině roku 2011.

Zajímavé bude sledovat také novinky o dalších hrách. Hororová akční adventura Shadows of the Damned se na TGS 2010 prezentovala ve velmi pěkném světle. To samé platí i o novém dobrodružství Alenky, které tentokrát bude temné a drsnější.

Zapomenout nemůžeme ani na RPG Kingdom of Amalur: Reckoning, střílečku Crysis 2 od německého studia Crytek a v neposlední řadě také Battlefield Play4Free. A co teprve odhalení dosud neohlášených her, nenapadá vás něco?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama