EA odhaluje hry pro Windows Phone 7
Novinka EA odhaluje hry pro Windows Phone 7

EA odhaluje hry pro Windows Phone 7

Michal Maliarov

Michal Maliarov

Téměř každé studio rozšiřuje své portfolio o hry na mobilní platformy. S příchodem nového operačního systému Windows Phone 7 se tak začíná hýbat i EA, jež nám odhalilo své plány.

Reklama

Mezi mobilní verze zapadají např. tituly Need for Speed: Undercover, Tetris, Sims 3 či Monopoly. Všechny hry vydané pod taktovkou EA Mobile division budou mít aktivní přístup do služby Xbox Live, jež slaví premiéru na mobilních přístrojích. Budete tak moci sledovat své výhry, žebříčky hráčů, odemykat achievementy, komunikovat s hráči po celém světě. A to vše přes svůj mobilní telefon.

O samotných hrách se toho zatím moc neví. NFS: Undercover nabídne 20 vozů, 24 undercover misí a osm herních módů. Chybět nebude ani tuning, vylepšení a upgrady. Tetris se pochluví módem Marathon. Sims 3 vám dovolí po vzoru svých větších bratříčků vybírat ze stovek personalit, plnit přání a životní góly a živit svého simíka, jak to znáte z PC. No a Monopoly, to je Monopoly.

Nové hry budou vycházet každý týden a mají je předcházet hratelné demoverze. Při startu operačního systému bude k dispozici 60 her všech žánrů. Samotný Windows Phone 7 půjde na trh do tuhé konkurence proti systému iPhonu a Androidu. Stane se tak již 21.října letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama