EA odkládá akční RPG Kingdoms of Amalur
Kingdoms of Amalur: Reckoning Novinka EA odkládá akční RPG Kingdoms of Amalur

EA odkládá akční RPG Kingdoms of Amalur

Michal Burian

Michal Burian

Obrovské fantasy RPG zaměřené především na atmosférický singleplayerový zážitek se odkládá. Bojí se snad EA konkurence v podobě TES V: Skyrim či Risen 2?

Reklama

Aktuální kalendářní rok bude pro milovníky RPG žánru opravdu velmi dobrý. Vyjde totiž Dragon Age 2 (recenze dnes v 18:00), The Elder Scrolls V: Skyrim, Risen 2 a mj. i Dungeon Siege 3. Není tedy divu, že některé vydavatelské společnosti přehodnocují své plány.

Takovému zamyšlení se pravděpodobně nevyhnula firma Electronic Arts, která podle kolegů z VG247 odložila fantasy RPG Kingdoms of Amalur: Reckoning z podzimu tohoto roku na rok 2012.

Připomeňme, že hra byla odhalena v červenci loňského roku a pracuje na ní tvůrčí celek studia Big Huge Games (série Rise of Nations nebo Catan), dceřiná společnost 38 Studios.

Kingdoms of Amalur, dříve známý také jako Project Mercury, má být obrovské fantasy RPG zaměřené především na atmosférický singleplayerový zážitek. Hráči se vydají na epické dobrodružství a odhalení záhadného Amalura. A co že to je? Amalur je magický svět plný plání, exotických měst, pestrobarevných postav a strašlivých monster.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama