EA oznamují rodinou hru Create
Create Novinka EA oznamují rodinou hru Create

EA oznamují rodinou hru Create

Michal Burian

Michal Burian

4

V EA Bright Light studiu vzniká nová hra, která se zaměří na hráčské výtvory. Bude se jednat o konkurenci pro suverénní LittleBigPlanet?

Reklama

Letos v listopadu se pro PC, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii a Mac objeví nová a velmi zajímavá hra od vydavatelské společnosti Electronic Arts. Půjde o titul, který se zaměří na výtvory, jež vytvořili samotní hráči.

"Create bude pro celou rodinu a půjde nejen o zábavu, nýbrž také o náročné úkoly", vysvětlil Harvey Elliott, viceprezident a generální manažer EA Bright Lighh, a dodává: "Chtěli jsme vytvořit hru, v níž bude moci celá rodina vytvářet nejrůznější lokality a vymýšlet způsoby, jak se dostat do další úrovně."

Připomíná nám to trochu LittleBigPlanet, což určitě není na škodu. Zajímavé bude také prostředí, které budeme tvořit pomocí nejrůznějších nástrojů, včetně kartáče, a chybět nebudou ani všelijaké textury, rekvizity a animace. To vše a mnohem víc v zajímavém grafickém kabátku.

PC, PS3, Xbox 360 a Mac verze Create dovolí sdílet výtvory, řešit problémy a mnoho dalšího přes oficiální internetové stránky. Navíc bude podporované pohybové ovládání PlayStation Move. O Kinectu nepadlo prozatím ani slovo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama