EA plánuje rozšířit Dead Space, chce FPS a Uncharted styl
Dead Space Novinka EA plánuje rozšířit Dead Space, chce FPS a Uncharted styl

EA plánuje rozšířit Dead Space, chce FPS a Uncharted styl

Michal Burian

Michal Burian

11

Chystaný třetí díl uzavře trilogii. V budoucnu prý máme očekávat akční střílečku a akční adventuru.

Reklama

EA hledá nové způsoby, jak rozšířit hororovou sérii Dead Space. Tenhle nelehký úkol má prý na svých bedrech vývojářský tým Visceral Games, jenž v současné době pilně pracuje na Dead Space 3. A právě třetí díl má ukončit trilogii s inženýrem Isaacem Clarkem, který se z temných strašidelných uliček dostane na planetu pokrytou sněhem.

Ukončení trilogie umožní EA rozšířit sérii Dead Space i do dalších žánru. Podle důvěryhodného zdroje, jenž se svěřil kolegům z Kotaku, má tvůrčí tým za úkol přenést univerzum do stylu first-person stříleček, akčních adventur ve stylu populárního Uncharted a dokonce přemýšlejí i o jakési letecké arkádě.

Nepotvrzeným informacím dopomáhá i fakt, že se EA již několikrát nechalo slyšet, že chce rozšířit sérii Dead Space i do dalších žánru a nabídnout tak univerzum většímu počtu hráčů.

Dead Space 3 je tedy stále ve vývoji a podle zdroje má nabídnout kooperační hraní na ledové planetě, kde hráče bude oslepovat bílá tma.

Pro úplnost dodejme, že Dead Space 2 prodal více než dva miliony kusů. Dařilo se mu více, než prvnímu dílu. I přesto si vedení Electronic Arts myslí, že se série může zlepšit a dosáhnout na pět milionů prodaných kusů za jeden díl.

Podle všeho nebude EA riskovat a zaměří se na hry, které dokážou pokrýt náklady a přinést do kasičky další peníze. Je tedy otázkou, zda se vůbec dočkáme pokračování Mirror's Edge.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama