EA potvrzuje Battlefield 4 a betu na podzim 2013
Battlefield 4 Novinka EA potvrzuje Battlefield 4 a betu na podzim 2013

EA potvrzuje Battlefield 4 a betu na podzim 2013

Michal Burian

Michal Burian

42

Exkluzivní přístup do bety získáte po zakoupení Medal of Honor: Warfighter <strong>+ tisková zpráva</strong>.

Reklama

O víkendu selhal jeden zaměstnanec EA, který se stará o aktualizaci distribučního systému Origin, když nahodil banner, jenž informoval, že k předobjednávkám Medal of Honor: Warfighter získáte exkluzivní přístup do bety Battlefield 4.

Společnost Electronic Arts měla na vybranou, buď bude mlčet nebo existenci čtvrtého dílu série Battlefield potvrdí. Nakonec se stalo to, co všichni očekávali, EA dnes potvrdila, že k plné verzi MoH: Warfighter získají hráči přístup do bety Battlefield 4.

Zároveň s potvrzením byla vydaná i nová verze nedávno zveřejněného multiplayerového traileru s komentářem vývojáře. Ta potvrzuje, že klíč do bety BF4 získá každý, kdo si předobjedná Limitovanou edici Medal of Honor: Warfighter.

Beta Battlefield 4 bude spuštěna na podzim příštího roku. Podrobnosti odhalí EA později. Očekáváme, že Battlefield 4 vyjde na konci roku 2013.

Limitovanou edici Medal of Honor: Warfighter předobjednáte v našem obchodě Xzone.cz na PC za 1078 Kč a na PlayStation 3 a Xbox 360 za 1278 Kč.

Tisková zpráva

Společnost Electronic Arts dnes oznámila, že hráči, kteří si před 23. říjnem 2012 předobjednají limitovanou edici titulu Medal of Honor: Warfighter získají přístup do exkluzivního betatestu hry Battlefield 4, příštího pokračování úspěšné vojenské série studia DICE.

Vysoce autentická střílečka Medal of Honor: Warfighter je jedinou, kde si hráči mohou na vlastní kůži vyzkoušet bojové nasazení příslušníků těch nejdrsnějších, nejpreciznějších a nejdisciplinovanějších speciálních jednotek na světě. S podporou výkonného enginu Frostbite 2 přináší herně, graficky i zvukově propracovaný Medal of Honor: Warfighter již dnes technologii zítřka na současných platformách.

Exkluzivní betatest Battlefieldu 4 bude spuštěn na podzim roku 2013. Podrobnosti o Battlefieldu 4 budou zveřejněny později.

„I když Battlefield a Medal of Honor Warfighter nabízejí hráčům naprosto originální herní zážitky, jedno mají společné – základ v podobě technologie Frostbite. Jsou to dvě nejsledovanější střílečky současnosti, jejichž hlavními devízami jsou dynamická akce, napětí a obrovská porce zábavy,“ říká Frank Gibeau, prezident vydavatelství EA.

Medal of Honor: Warfighter je videohra inspirovaná skutečnými událostmi současného světového boje proti terorismu. Její příběh je postaven na osobních zkušenostech příslušníků elitních jednotek Tier 1, a přináší tak neobvykle osobní a velmi detailní ztvárnění protiteroristického boje. Ať už půjde o záchranu rukojmí z rukou skupiny Abú Sajáfa na filipínském Basilanu, nebo útok na „pirátskou základnu“ milicí Al-Šabáb na somálském pobřeží, singleplayerová kampaň Medal of Honor Warfighter postaví hráče do role špičkového moderního vojáka, který plní extrémní mise, vzniklé rekonstrukcí reálných teroristických hrozeb a konfliktů. V multiplayeru si pak bude moci vyzkoušet styl a metody boje speciálních jednotek kategorie Tier 1 z celého světa.

„Frostbite 2 je úžasně výkonná technologie, která nás neustále pokouší změnit obvyklé vzorce pro multiplayer. Jedinečné prostředí mezinárodních oddílů speciálního nasazení v Medal of Honor Warfighter nás inspirovalo k vývoji nových konceptů pro multiplayer, jako jsou například Fire Teams, nebo souboje elity všech elit z celého světa v onlinových soutěžích,“ uvedl Greg Goodrich, výkonný producent Medal of Honor.

Titul Medal of Honor Warfighter, který vyvíjí studio Danger Close, bude v Česku a na Slovensku uveden do prodeje 25. října 2012 ve verzích pro videoherní a zábavní systém Xbox 360, PlayStation 3 a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama