EA potvrzuje nový Dead Space a Need for Speed
Dead Space 3 Novinka EA potvrzuje nový Dead Space a Need for Speed

EA potvrzuje nový Dead Space a Need for Speed

Michal Burian

Michal Burian

11

Obě očekávané hry vyjdou do konce března (Marec) příštího roku.

Reklama

EA společně s finančními výsledky odhalila plány o připravovaných hrách, kde potvrdila nové hororové Dead Space a závody Need for Speed.

Obě hry jsou v současné době ve vývoji a vyjdou do konce března (Marec) 2013.

Připomeňme, že o obou titulech se již dlouhou dobu spekuluje, přičemž s Dead Space se máme dočkat třetího dílu, jenž nás má zavést na zasněženou planetu Tau Volantis, kde Isaaca Clarka bude kromě všemožných potvor strašit ještě jeho rozdvojená osobnost. Hra má prý běžet na enginu Frostbite 2, který pohání Battlefield 3 či NFS: The Run.

To ovšem není vše, již dříve EA potvrdili, že chtějí rozšířit universum Dead Space do žánru FPS, stejně tak do stylu Uncharted, tedy do akční dobrodružné hry.

Zda se převratného Dead Space dočkáme již nyní nebo později, prozatím nevíme. Očekáváme ale, že třetí díl završí příběh Isaaca Clarka a až další díl by se snažil přinést něco nového.

U Need for Speed je to mnohem jednoduší. Závody má mít na starost studio Criterion Games (Burnout Paradise či NFS: Hot Pursuit), které má podle zahraničních obchodů chystat pokračování oblíbeného Most Wanted. Že by naděje pro NFS?

Podle včerejšího inzerátu se v nové hře od Criterion Games máme dočkat "dynamických akčních sekvencí s děsivými skoky, bouračkami a šílenými automobilovými honičkami."

Nutno dodat, že NFS bylo upřesněno a vyjde mezi říjnem (Október) a Vánocemi 2012.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama