EA přibližuje změny v systému krabic v multiplayeru Star Wars: Battlefrontu 2
Star Wars: Battlefront 2 Novinka EA přibližuje změny v systému krabic v multiplayeru Star Wars: Battlefrontu 2

EA přibližuje změny v systému krabic v multiplayeru Star Wars: Battlefrontu 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Z krabic kupříkladu nebude možné získat nejlepší karty pro vylepšování a zbraně si zpřístupníte prostým hraním.

Reklama

V průběhu otevřeného betatestu multiplayeru Star Wars: Battlefrontu 2 způsobil nemalou kontroverzi systém krabic s výbavou, které si můžete kupovat i za reálné peníze. Tvůrci se tehdy snažili na kritiku reagovat představením některých změn a nyní tu máme další detaily spojené s tím, jak přesně bude ve finále celý systém zpřístupňování nové výbavy změněn.

Z krabic dostáváte většinou tzv. Star karty, které zlepšují všechny třídy, hrdiny i třídy stíhaček. Nově bylo oznámeno, že ty nejlepší karty, které mají označení Epic, nakonec prostřednictvím krabic nebude možné získat. Primárně je získáte díky výrobě (craftingu), výjimku tvoří jen speciální Epic karty, které obdržíte za předobjednávku hry a za pořízení Deluxe edice nebo startovních balíčků.

Výroba vylepšených karet přitom nebude k dispozici hned, nejprve musíte hraním dosáhnout určité úrovně. Tím chtějí tvůrci zabránit situaci, v níž by stačilo skoupit tunu krabic, jejich obsah přeměnit na craftovací součástky a okamžitě je využít na výrobu nejlepších karet.

Zbraně budete získávat hlavně za určité milníky během hraní. Některé zbraně sice bude možné získat z krabice, ale většinu získáte pouze hraním. Jestli chcete kupříkladu nové zbraně pro třídu Heavy, stačí za ní dostatečně hrát. Tímto způsobem je také možné obdržet výbavu a předměty spojené s třídami. Když budete s vámi oblíbenou třídou hrát často, postupně se dopracujete k milníkům, díky nimž vám hra dá krabice, v nichž najdete karty nebo součástky určené právě pro tu konkrétní třídu.

Tvůrci dodávají, že celý systém bude ještě nadále zlepšován a upravován, a připomínají, že všechen obsah, který má dopad na hratelnost a soudržnost komunity, bude zcela zdarma pro každého majitele hry. Jde zejména o nové mapy, zbraně, vozidla a hrdiny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama