EA rozdává vybrané DLC Battlefieldu 4 a Hardline
Battlefield 4 Novinka EA rozdává vybrané DLC Battlefieldu 4 a Hardline

EA rozdává vybrané DLC Battlefieldu 4 a Hardline

Martin Cvrček

Martin Cvrček

29

Do 10. května si můžete zdarma stáhnout přídavky Dragon's Teeth pro BF4 a Robbery pro Battlefield: Hardline.

Reklama

EA a DICE se vážně snaží, aby byla natěšenost hráčů na páteční odhalení nového Battlefieldu co největší a aby měli co dělat do doby, než hra vyjde. Zahlcování sociálních sítí záběry z předešlých dílů už očividně nestačí, a tak došlo na poměrně zajímavý krok - bezplatné uvolnění DLC pro zatím poslední dva díly série.

Počínaje včerejškem až do 10. května si můžete zdarma stáhnout přídavek Dragon's Teeth pro Battlefield 4 a Robbery (Přepadení) pro méně úspěšný a povedený Battlefield: Hardline.

Nabídka se vztahuje na všech pět platforem, na nichž jsou hry k dostání, tedy PC, PS4, PS3, Xbox One a Xbox 360, nicméně na určitých platformách, zejména na evropském PSN, může uvedení této nabídky trvat delší dobu. Po stažení, potažmo přidání DLC do knihovny by vám už měly zůstat napořád.

Jedinou podmínkou je tedy aktivace/stažení DLC do 10. května a samozřejmě vlastnictví původní hry. EA očividně myslí i na ty, kteří tento požadavek nesplňují, protože obě hry jsou nyní na všech platformách k dostání se slevou. Minimálně na Originu přitom platí, že není nutné stahovat původní hru, pokud ji už máte. Origin vám sice při pokusu o aktivaci oznámí, že je nejprve třeba stáhnout základní hru, ale stačí oznámení potvrdit a DLC by se vám stejně mělo aktivovat a zůstat ve vaší knihovně.

V přídavku Dragon's Teeth vás čekají čtyři mapy zasazené do převážně městského prostředí a zaměřené na pěchotní boj. Součástí DLC je i herní mód Chain Link, nová výbava zahrnující balistický štít nebo možnost ovládat pozemního robota R.AW.R. vybaveného kulometem a granátometem (ovladač najdete na určitých místech na všech mapách přídavku).

DLC Robbery se také chlubí čtyřmi mapami, herním módem Squad Heist a novými zbraněmi a gadgety, konkrétně vrhacím nožem a gadgety Vehicle Healing a CS Gas Launcher.

V obou hrách jsou navíc do 10. května aktivní nové komunitní mise, za jejichž splnění každý dostane zlatý Battlepack. V případě Battlefieldu 4 je třeba, aby celá komunita nastřádala 2,5 milionu zabití zbraní nablízko, mise v Hardline se váže na herní mód Squad Heist, v němž musí celá komunita dát dohromady 300 tisíc bodů.

Vypadá to, že nabídka bezplatného uvolnění Dragon's Teeth a Robbery není jednorázový pokus, podle slov EA bude i v následujících měsících rozdávat zdarma dříve vydané přídavky. Otázka je, kolik jich bude. Na české verzi webu Battlefieldu se sice píše, že EA bude rozdávat všechna dosud vydaná herní rozšíření, ale na anglické verzi není o „všech“ přídavcích ani slovo. Buď jde o chybu překladu, nebo ví překladatelé něco víc a skutečně dojde k postupnému uvolnění všech DLC pro BF4 i Hardline. Nebylo by to poprvé, český překlad oznámení od EA v minulosti v předstihu oznámil třeba některé novinky spojené se Star Wars: Battlefrontem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama