EA si prý zajistila práva na pokračování Titanfallu
Titanfall Novinka EA si prý zajistila práva na pokračování Titanfallu

EA si prý zajistila práva na pokračování Titanfallu

Michal Burian

Michal Burian

26

Údajně se čekalo pouze na to, zda Titanfall uspěje u recenzentů i samotných hráčů.

Reklama

Společnost Electronic Arts si měla zajistit práva na pokračování multiplayerové střílečky Titanfall od studia Respawn Entertainment, informoval důvěryhodný zdroj server Gamespot.

Podle nejmenovaného zdroje EA čekala na podepsání dohody, údajně záleželo na tom jak si Titanfall povede u recenzentů i samotných hráčů. Nakonec to dopadlo dobře a střílečka od ex-tvůrců Call of Duty dokonce pomohla nakopnout prodeje konzole Xbox One, minimálně ve Velké Británii.

Gamespot oslovil zástupce EA, který nechtěl komentovat fámy a spekulace. ,,Soustředíme se na podporu všech fanoušků po celém světě, kteří hrají Titanfall."

Původní Titanfall vyšel pouze pro Xbox One a PC, 11. dubna bude následovat Xbox 360 (původně 28. března). Podmínky EA pro pokračování nejsou známy, dá se ale předpokládat, že by druhý díl mohl vyjít i na PlayStation, alespoň to tvrdí zdroje GameSpotu a Polygonu. Respawn se již několikrát nechali slyšet, že by rádi podpořili konzole od Sony.

Titanfall se na trhu objevil 11. března ve verzích pro PC a Xbox One. Od Martina Cvrčka si v naši recenzi odnesl krásných 8/10.

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal nebo na Google+ MichalBurianCZ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama