EA Sports PGA Tour mění název
Novinka EA Sports PGA Tour mění název

EA Sports PGA Tour mění název

Michal Burian

Michal Burian

4

Letos v červnu vyjde EA Sports Rory McIlroy PGA Tour.

Reklama

Slavný americký golfista Tiger Woods od roku 2013 neprožívá nejlepší dny své kariéry, což se odrazilo také na vztahu s partnery. Společnost Electronic Arts letos v červnu uvede na trh nové PGA Tour, které již neponese název Tiger Woods, ale EA Sports Rory McIlroy PGA Tour.

McIlroy ze Severního Irska je čtyřnásobný vítěz šampionátu Major a patří mezi top golfisty světa. Právě on bude zdobit obal hry.

„Jsem velmi hrdý, že mohu být tváří a jménem EA SPORTS Rory McIlroy PGA TOUR,“ uvedl McIlroy. „Je to velká čest.“

Nová hra je postavena na technologii Frostbite a slibuje krásné nové prostředí a nejdetailnější historická golfová hřiště.

„Frosbite nám umožní posunout tuto sérii na zcela novou úroveň. Nový engine výrazně zlepší všechny aspekty hry, od hratelnosti ke zbrusu novým módům a funkcím. Těšíme se, až vám prozradíme novinky,“ dodal výkonný producent Brent Nielsen.

EA Sports Rory McIlroy PGA Tour vyjde v červnu ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One. PC a starší generace konzolí má podle všeho smolíka.

Zároveň EA potvrdila, že Rory McIlroy PGA Tour bude obsahovat celou řadu fantastických golfových hřišť, včetně Paracel Storm z Battlefieldu 4. I přesto si nové PGA zachová realistické pojetí, i když některé lokality budou v odlehčeném stylu. Mapa Paracel Storm byla poprvé ukázaná při oznámení na loňské E3, kde hráč odpálil míček, jenž dopadl nedaleko zničené bitevní lodi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama