EA Sports UFC 2 přinese spoustu novinek
Novinka EA Sports UFC 2 přinese spoustu novinek

EA Sports UFC 2 přinese spoustu novinek

Michal Burian

Michal Burian

8

Vylepšenou grafiku, nové animace a možnosti.

Reklama

Společnost Electronic Arts prozradila detaily o připravovaném EA Sports UFC 2, který vyjde na jaře příštího roku ve verzích pro konzole PlayStation 4 a Xbox One. Předně vydavatel slibuje největší seznam postav, který dosud nebyl na výběr v žádném jiném bojovém simulátoru. UFC 2 tak zahrne současné hvězdy MMA, legendární bojovníky a také několik překvapení, o kterých zatím nechce nikdo mluvit. Každý hrdina má být přitom odlišný, teď nemáme na mysli přímo jeho vzhled (to je jasné každému), ale speciální animace a chování. Dohromady má být připraveno přes tisíc animací.

Dále se můžete těšit na dynamické chvaty a údery, kdy budete mít nad každým pohybem maximální kontrolu, což vám umožní vyhnout se úderu soupeře a plynule z obrany přejít do útoku. Špatně nezní ani UFC Ultimate Team, kde si budete moci vytvořit vlastní tým s až pěti bojovníky a utkat se se soupeři v online nebo offline soutěžích. Za zápasy budete získávat mince, které vám otevřou balíčky se speciálními položkami, podobně jako ve FIFA.

Do sytosti se budete moci vyřádit v KO módu, kde budete muset soupeře knokautovat. Pokud by vás ani tohle nebavilo, můžete si vytvořit vlastní eventy a zvolit si ze stovky smíšených bojových umění. Pochopitelně nechybí ani možnost vytvořit si vlastního bojovníka podle svých představ, stejně tak trénink a různé výzvy.

Na závěr jsme si nechali zprávu, že tváří EA Sports UFC 2 bude Ronda Rouseyová, americká profesionální MMA bojovnice, bývalá reprezentantka Spojených států v judu a herečka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama