EA Sports UFC by mohlo vycházet jednou za dva roky
Novinka EA Sports UFC by mohlo vycházet jednou za dva roky

EA Sports UFC by mohlo vycházet jednou za dva roky

Michal Burian

Michal Burian

6

První díl dorazí již letos na jaře pro Xbox One a PlayStation 4.

Reklama

Sportovní divize Electronic Arts na každý rok připravuje populární tituly jako je FIFA a NHL. V případě UFC zvažují, že budou nové díly vydávat jednou za dva roky, aby mohli vytvořit skutečně inovativní hru.

Řekl to výkonný ředitel Andrew Wilson, který upozorňuje, že konečné rozhodnutí ještě nepadlo a musí si o tom promluvit s vývojáři a vedením firmy.

,,Existují produkty, které vycházejí jednou za rok, další jednou za dva roky a některé jednou za čtyři nebo pět let. Nové GTA vyjde jednou za čtyři nebo pět let a lidé po něm šílí."

,,Musíme zjistit, jak dlouho nám bude trvat vytvořit skutečně inovativní hru v tomto žánru a především po jaké době budou hráči chtít další díl. Nevím, jestli UFC bude vycházet každý rok. Neudělali jsme ještě potřebná rozhodnutí," dodal Wilson pro Fortune.

EA Sports UFC má na starost kanadské studio, které stálo za vývojem Fight Night. Tým vede generální manažer Dean Richards (Fight Night, NHL, SSX) a kreativní ředitel Brian Hayes (Fight Night Round 4 a Fight Night Champion).

EA Sports UFC dorazí již letos na jaře pro Xbox One a PlayStation 4.

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal nebo na Google+ MichalBurianCZ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama