EA Sports uzavřelo partnerství s Premier League
FIFA 11 Novinka EA Sports uzavřelo partnerství s Premier League

EA Sports uzavřelo partnerství s Premier League

Michal Burian

Michal Burian

Od uzavření partnerství si EA slibuje větší propagaci fotbalové série FIFA a nebude chybět ani exkluzivní obsah do her.

Reklama

Podle dosavadních informací zajistí Barclay's Premier League velmi zajímavou reklamu přímo při fotbalových utkáních a bude spolupracovat s vývojáři ještě na lepším obsahu do série FIFA. Dočkat bychom se tak mohli ještě autentičtějšího zpracování fotbalu a jakéhosi EA Sports Player Performance Index, což by měly být podrobné statistiky o hráčích a týmech. Zjistit bychom tak klidně mohli například kolik fotbalista na hřišti naběhal kilometrů, jakou rychlostí letěl vystřelený míč na branku, jak si vede brankář v zákrocích a ve skocích nebo jak je problematický ten a ten hráč. Tyhle údaje nebudeme využívat jenom my trenéři, nýbrž také sportovní analytici a samotní komentátoři.

Pokud půjdeme ještě víc do detailů, tak každý reálný západ Premier League bude sledován a později se jeho údaje přidají do samotné hry. Mohlo by to tedy znamenat, že se forma hráče ve hře bude odvíjet podle toho, jak si vede ve skutečnosti? To už by bylo asi moc, ale za pár let bychom se nedivili, kdyby něco takového bylo možné.

Díky partnerství budou televizní stanice využívat grafiky EA Sports a během televizních přenosů se budou objevovat loga společnosti a samotné hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama