EA spouští obdobu EA Access pro PC
Novinka EA spouští obdobu EA Access pro PC

EA spouští obdobu EA Access pro PC

Michal Burian

Michal Burian

41

15 plných her bez omezení a připravované tituly na zkoušku.

Reklama

Když informujeme o zajímavých nabídkách v placeném programu EA Access, který běží jen na konzoli Xbox One, tak se pod novinkou objevují komentáře, že něco podobného byste si přáli také na jiné platformě. Společnost Electronic Arts vyslyšela hráče na počítačích pro které spoušti obdobu EA Access na Originu.

Origin Access nabídne 15 plných her bez omezení a připravované hry od EA na zkoušku, většinou po dobu 10 hodin pár dnů před oficiálním vydáním. V den spuštění jsou k dispozici bez omezení následující hry:

Battlefield 3 Battlefield 4 Battlefield Hardline Dragon Age: Origins Dragon Age 2 Dragon Age: Inquisition SimCity The Sims 3 FIFA 15 Plants vs. Zombies Garden Warfare Need for Speed Rivals Dead Space Dead Space 2 Dead Space 3 This War of Mine

EA bude nabídku postupně rozšiřovat a nabízet další plné hry bez omezení. Zajímavé je, že This War of Mine není od Electronic Arts, tím pádem to signalizuje, že EA můžete s Origin Access, případně EA Access na Xboxu One, konkurovat službách PlayStation Plus a Xbox Live Gold. Bude pravidelně nabízet hry zdarma od jiných společností?

Poslední výhodou jsou potom různé slevy na vybrané tituly.

Origin Access byl zatím spuštěn jen ve vybraných regionech, konkrétně Severní America s Kanadou nebo Německo. Přes českou IP se na stránku s podrobnostmi zatím nedostanete.

Za Origin Access zaplatíte 4 eura za měsíc, roční předplatné zatím není dostupné. Na Xboxu One u EA Access je cena nastavena na 99 Kč měsíčně, respektive 599 Kč v případě, že si členství v programu koupíte na celý rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama