EA v červnu ukáže Star Wars: Battlefront 2 nebo nové NFS
Need for Speed Novinka EA v červnu ukáže Star Wars: Battlefront 2 nebo nové NFS

EA v červnu ukáže Star Wars: Battlefront 2 nebo nové NFS

Michal Burian

Michal Burian

10

Společně se svými sportovními titulky. Lze očekávat také nějaké překvapení a jistě rozšíření podpory pro nezávislé vývojáře.

Reklama

Společnost Electronic Arts odhalila svůj line-up her pro událost EA Play, která souvisí s očekávanou E3 v Los Angeles. EA slibují, že si hráči a novináři na místě budou moci vyzkoušet pokračování střílečky Star Wars: Battlefront, FIFA 18, NBA Live 18, Madden NFL 18 a také nový díl ze série Need for Speed. Nové NFS nebylo dosud odhaleno, bude představeno buď v rámci EA Play, nebo krátce předtím.

Osobně očekávám i nějaké to překvapení a také rozšíření podpory pro nezávislé vývojáře. Roztomilá plošinovka Unravel se dost povedla a od prosince 2016 víme, že EA podporují nejen Fe, ale také netradiční adventuru Sea of Solitude. Ta vypráví příběh o Kay. Jde o mladou ženu, která se z celé té samoty proměnila v monstrum. Kay má před sebou dlouhou cestu, plnou emocí, se svým motorovým člunem. Chce najít ostatní monstra. Při své cestě ale zjistí, že je vše jinak a má se obávat úplně něčeho jiného.

EA Play se koná od 10. do 12. června v Hollywood Palladium v Los Angeles. Pro ostatní bude připraveno živé streamování z tiskové konference a poté také dlouhé ukázky z jednotlivých her, rozhovory a mnoho dalšího.

Nové Need for Speed není překvapením, EA začátkem února prozradili, že další díl vyjde v jejich dalším fiskálním roce. To znamená do 31. března 2018. Restart této kdysi oblíbené arkádové závodní série dorazil 5. listopadu 2015 na PS4 a Xbox One, 17. března 2016 následovala PC verze.

Poslední NFS se bohužel moc nepovedlo. Sice vrátilo do série tuning, ale ten byl dost omezen a některé vozy nešlo ani moc po vizuální stránce upravovat. K hodnocení 6/10 přispěl i hloupý uživatelský interface, always-online koncept, malý výběr aut a v neposlední řadě sprosté rozdělení města podle počasí.

„I přes přemíru chyb, které jsou někdy opravdu těžko pochopitelné, je nové NFS zábavnou arkádovou závodní hrou s jemnou příchutí původního Undergroundu. Rozhodně nebudete skákat radostí do stropu, ale pokud vás tato série alespoň trošku zajímá, tak jako každý rok neuděláte chybu. Jen ta revoluce se prostě nekoná,“ dočtete se ve verdiktu recenze - 6/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama