EA v neděli ukáží i hry, které vyjdou až v roce 2017 a 2018
Novinka EA v neděli ukáží i hry, které vyjdou až v roce 2017 a 2018

EA v neděli ukáží i hry, které vyjdou až v roce 2017 a 2018

Michal Burian

Michal Burian

12

Na co se můžeme společně těšit?

Reklama

Noční mura pro všechny fanoušky her, tak by se daly popsat některé tiskové konference v rámci E3, kde vydavatelské společnosti slavnostně odhalí svůj připravovaný titul. Na konci krátkého filmečku se však dozvíme, že vyjde až za několik let. Dychtivě tak očekáváme další detaily, abychom se nakonec dozvěděli, že sledovaný titul byl odložen a na pulty obchodů dorazí ještě později.

Něco takového nás bude čekat v neděli v rámci konference Electronic Arts. Pánové a dámy z EA mají v plánu se zaměřit nejen na letošní tituly (Battlefield 1, Titanfall 2, FIFA 17, Madden NFL 17 a NHL 17), ale rovněž na připravované pecky, které dorazí až v roce 2017 a 2018.

Lze tak očekávat vůbec první informace o dalších Star Wars titulech, víme, že na střílečce z první osoby pracuje menší tým v Respawnu (vede ho ex-šéf God of War 3) a na akční příběhové adventuře zase Visceral Games s bývalou scénáristkou Uncharted a sympatickou Jade Raymond.

Ostatně, EA slíbili, že každý rok vyjde jeden nový Star Wars titul. Tak uvidíme, zapomenout nemůžeme ani na adrenalinové závody od tvůrců Burnout Paradise a možná přijede i nové Need for Speed, které s jistotou letos nevyjde.

Závěrem dodejme, že EA Play se bude konat v Los Angeles a Londýně. Vše budete moci sledovat živě na Zing.cz již v neděli od 22:00 našeho času.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama