EA: V současné době nemáme ve vývoji Skate 4
Skate Novinka EA: V současné době nemáme ve vývoji Skate 4

EA: V současné době nemáme ve vývoji Skate 4

Michal Burian

Michal Burian

10

Komunitní manažer Daniel Lingen si před pár dny z komunity vystřelil <strong>+ Madden přechází na Frosbite</strong>.

Reklama

V pondělních jednohubkách k snídani jsme vás informovali o tweetu komunitního manažera Daniela Lingena. Ten na svůj Twitter napsal "#skate4". Zpráva se internetem šířila a hráči se postupně začali těšit na příchod nového dílu této skateboardingové série. Bohužel z toho v dohledné době nic nebude.

Výkonný ředitel Blake Jorgensen během schůzky s investory společnosti Electronic Arts řekl, že v současné době nemají Skate 4 ve vývoji. K tomu dodal, že pro něj osobně je to zklamání. Jak se zdá, tak i Blake je fanouškem Skate.

Poslední Skate vyšlo v roce 2010 pro PlayStation 3 a Xbox 360. Je dost možné, že se v budoucnu EA k této sérii vrátí. Doufejme. Zatím si majitelé Xboxu One mohou zahrát Skate 3, které bylo přidáno do zpětné kompatibility.

Místo Skate 4 v EA připravují NBA Live, a to i přes všemožné nezdary nevyjde letos na podzim, a letošní Madden využije technologii Frostbite od DICE. Nevíme, zda to znamená příběhový režim Journey (Cesta) jako ve FIFA 17, ale Wilson slíbil významná vylepšení. Co se FIFA 18 týče, ta přinese druhou sezónu Cesty.

Během podzimu mohou fanoušci sportovních her očekávat NHL 18 a do konce března 2018 chce EA ještě další EA Sports UFC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama