EA: Z chyb Battlefieldu 4 jsme se poučili, u Star Wars se opakovat nebudou
Star Wars: Battlefront Novinka EA: Z chyb Battlefieldu 4 jsme se poučili, u Star Wars se opakovat nebudou

EA: Z chyb Battlefieldu 4 jsme se poučili, u Star Wars se opakovat nebudou

Michal Burian

Michal Burian

24

Star Wars: Battlefront nebude mít při vydání problémy, které dlouhé měsíce trápily Battlefield 4. EA očekává 9 až 10 milionů prodaných kusů.

Reklama

Battlefield 4 byl velký průšvih. Hra při vydání obsahovala chyby, které bránily bezproblémovému hraní. Nedivil bych se, kdyby někteří hráči z toho měli noční můry. Poslední větu pochopitelně berte s nadhledem, ale skutečně ty problémy byly velmi rozsáhlé a trvalo dlouhé měsíce, než je švédské studio DICE vyřešilo. U letošního Battlefield Hardline už takové problémy nebyly a ještě lepší situaci slibuje EA u velmi sledovaného Star Wars: Battlefront.

„Z Battlefieldu 4 jsme se poučili. Od dob BF4 jsme spustili na našich serverech spoustu velkých titulů jako Dragon Age: Inquisition a Battlefield Hardline…. Do naší infrastruktury jsme významně investovali a posílili stabilitu a bezpečnost,“ řekl finanční ředitel Blake Jorgensen.

„Nikdy nemůžeme předvídat všechno, ale už jsme ukázali, že jsme se z minulosti poučili. Neočekáváme nic nepředvídatelného u Star Wars.“

Poté přešla řeč na finanční výsledky, o kterých jsme vás informovali zde. Kromě toho se ale Jorgensen nechal slyšet, že doufají v prodeje, které budou mezi 9 a 10 miliony kopií. K tomuto číslu došli velmi jednoduše - z historického hlediska a skutečnosti, že jde o Star Wars by měl Battlefront prodat 9 milionů kusů. Battlefield kupříkladu dokáže obvykle prodat zhruba 15 milionů kusů. Battlefront by tak měl minimálně 9 milionů zvládnout; když budeme brát v potaz, že vychází pouze na PC, PS4 a Xbox One, nikoliv Xbox 360 a PlayStation 3.

Připomeňme, že Star Wars: Battlefront bude mít při vydání 12 multiplayerových map. Hru můžete na trhu očekávat 17. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama