Ed Boon popírá bojovku Mortal Kombat vs. DC Universe 2
Novinka Ed Boon popírá bojovku Mortal Kombat vs. DC Universe 2

Ed Boon popírá bojovku Mortal Kombat vs. DC Universe 2

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Pokračování bojovky z roku 2008 se nekoná.

Reklama

Na pokračování bojovky z roku 2008 s postavami ze světů Mortal Kombat a DC Comics si ještě počkáme. Šéf firmy NetherRealm Studios na svém osobním Twitteru popřel spekulace, které zmiňovaly, že novou hrou tvůrců sérií Mortal Kombat a Injustice bude právě Mortal Kombat vs. DC Universe 2.

Fanoušci jsou pochopitelně zklamáni a další boje, kde se proti sobě mohli postavit hrdinové jako Scorpion a Sub-Zero proti Supermanovi, Batmanovi, Jokerovi a mnoha dalším, budou ještě několik let marně vyhlížet.

Místo toho jim NetherRealm Studios naservírují něco jiného. Posledním projektem tohoto tvůrčího celku je Injustice 2 z roku 2017, poslední Mortal Kombat zase vyšel v roce 2015. Lze tak předpokládat, že další hra by mohla spatřit světlo světa v průběhu příštího roku. Bude to nový Mortal Kombat? Možná ano.

Kde se vůbec spekulace o Mortal Kombat vs. DC Universe 2 vzaly? Rozpoutal je sám Ed Boon poté, co si na Twitteru vyměnil avatar. Na něm je polovina obličeje Scorpiona z Mortal Kombatu a polovina tváře Batmana z DC Comics.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama