Edice Battlefield 1 Revolution zahrnuje základní hru a Premium Pass
Battlefield 1 Novinka Edice Battlefield 1 Revolution zahrnuje základní hru a Premium Pass

Edice Battlefield 1 Revolution zahrnuje základní hru a Premium Pass

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Také došlo k představení kompetitivního režimu Incursions.

Reklama

Úniky byly pravdivé, v EA opravdu přichystali edici Battlefieldu 1 nazvanou jednoduše Revolution. Ta slouží jako obdoba Game of the Year edice, najdete v ní totiž jak základní hru, tak Premium Pass, který vám zajistí přístup k veškerému dodatečnému obsahu pro multiplayer.

Battlefield 1 Revolution je v prodeji ode dneška, a to na všech platformách, přičemž vás vyjde na 59,99 euro. Je však třeba podotknout, že v tuto chvíli je k dispozici jen první DLC, They Shall Not Pass. V září bude následovat přídavek In the Name of the Tsar, na nějž navážou balíčky Turning Tides (prosinec 2017) a Apocalypse (začátek 2018).

Škoda, že se takto Battlefield 1 neprodával už od začátku, dnes je koneckonců v případě multiplayerových titulů zvykem vydávat veškerý obsah, který má nějaký dopad na hratelnost, zdarma a na dodatečnou podporu vydělávat převážně prostřednictvím kosmetických mikrotransakcí. V EA ale vsadili na koncept Season Passu, který často rozděluje komunitu na ty, kteří mají jen základní hru, a ty, kteří si připlatili. To má nezřídka za následek horší životnost titulu či stav, kdy dodatečný obsah nehraje tolik lidí, protože k němu má přístup jen určitý počet hráčů. Díky Revolution, tedy možnosti zaplatit stejnou částku jako za standardní hru a i tak mít přístup k veškerému dodatečnému obsahu, snad k něčemu takovému nedojde. Snad.

Tvůrci také přiblížili kompetitivní režim, na nějž lákali už na E3. Nese název Incursions a má nabídnout zcela nový způsob, jak Battlefield 1 hrát, přičemž je ušit na míru soutěžení mezi nejlepšími hráči.

Už nějakou dobu slýcháváme prosby naší komunity ohledně opravdové kompetitivní podpory pro Battlefield. Nyní jsme konečně připraveni, abychom se s vámi na tuto cestu vydali. Od začátku jsme věděli, že musíme k tomuto projektu přistoupit správně, abychom vám přinesli ten pravý kompetitivní zážitek z Battlefieldu. Dnes vám můžeme konečně představit výsledek: uzavřenou alfaverzi Battlefield 1 Incursions.

Incursions je začátkem nové, kompetitivní stránky série Battlefield. Půjde o intenzivní taktické hry, v nichž bude zapotřebí ukázat um, strategii a týmovou práci. V podstatě všechno, díky čemu je Battlefield tak speciální.

Bitvy 5 na 5

Uzavřená alfaverze Battlefield 1 Incursions nabídne autentické boje Battlefieldu 1 v menším měřítku. S ohledem na pouze pětičlenné týmy záleží na každém pohybu, každé akci a každém zabití. Bodový systém vyzdvihuje týmovou hru, na níž je kladen důraz jako nikdy předtím.

Vojenská technika

Od samotného počátku jsme věděli: bez vojenské techniky by to nebyl Battlefield. Technika dokáže zvrátit průběh boje v jakékoli hře uzavřené alfy Incursions. Ale není nezastavitelná. Zničení nepřátelské techniky navíc může být stejně rozhodující jako její nasazení do boje.

Důraz na strategii

V každé hře v rámci uzavřené alfy Battlefield 1 Incursions je pro úspěch rozhodující výběr výzbroje a složení týmu. Musíte však brát v potaz i jiné věci, pokud chcete uspět. Do hry jsme přidali další strategické prvky jako vytváření hry na základě lobby, náborovou fázi nebo postup po každé hře. Pouze týmy s nejvybroušenější strategií se probojují až na samotný vrchol.

Nezapomenutelné okamžiky

Dopad okamžiků tolik charakteristických pro sérii Battlefield je v tomto směru ještě výraznější, neboť každý bod, pohyb či kulka může znamenat rozdíl mezi vítězstvím a porážkou. Každý hráč má šanci stát se hrdinou, který svému týmu zajistí vítězství.

Komunitní projekt

Incursions je zcela nová kapitola série Battlefield, která by však neexistovala bez vašeho zápalu pro hru. Toto oznámení je pouhý začátek – počínaje uzavřenou alfaverzí hodláme Incursions dále aktualizovat, vylepšovat a rozvíjet. Prvky, obsah a mechaniky Battlefield 1 Incursions pochopitelně mohou doznat mezi uzavřenou alfaverzí a finální podobou mnoha změn. Naším cílem je vždy nalézt nové možnosti pro ještě lepší herní zážitky. A vždycky jsme otevřeni vašim nápadům a připomínkám.

Registrace do uzavřené alfaverze

Pokud chcete Battlefield 1 Incursions vyzkoušet, registrujte se do naší uzavřené alfaverze pro PC, která odstartuje již brzy. Počátečních pozvánek bude omezený počet, tak mějte oči otevřené, ať nezmeškáte důležitá oznámení.

Jménem celého týmu Battlefield se těším, až si vyzkoušíte uzavřenou alfaverzi Battlefield 1 Incursions a podělíte se s námi o své postřehy, nápady a připomínky. Na viděnou na kompetitivních bojištích!

Na oficiálním webu si můžete navíc přečíst o mapě Lupkow Pass, která je součástí rozšíření In the Name of the Tsar a kterou si můžete zkusit už nyní. Závěrem se můžete podívat na trailer edice Revolution a aktuální podobu plánu na vydávání dodatečného obsahu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama