Evolution Studios popírají, že DriveClub vyjde koncem února
Driveclub Novinka Evolution Studios popírají, že DriveClub vyjde koncem února

Evolution Studios popírají, že DriveClub vyjde koncem února

Michal Burian

Michal Burian

4

“Dokud neuvidíte oficiální tiskovou zprávu, tak prosím podobným spekulacím nevěřte.“ <strong>Odložení potvrdila i Sony</strong>.

Reklama

Aktualizace: Oficiální stránky DriveClubu informovaly, že připravované závody nevyjdou zároveň s uvedením PS4 v Japonsku - 22. února. Podle vysvětlení za to mohou různé okolnosti. Momentálně se tak s hrou počítá na rok 2014, což značí, že do konce března asi nevyjde. I když je tu určitá šance, že na Západě (USA a Evropa) vyjde DriveClub dříve, než v Japonsku.

Původní zpráva

V poslední době řada internetových stránek, dokonce i některé oficiální Sony, uváděly, že DriveClub vyjde 22. února letošního roku. Tedy zároveň s uvedením PS4 v Japonsku. V Evropě by pak hra měla být dostupná 28. téhož měsíce.

Paul Rustchynsky, šéf designu v Evolution Studios, datum vydání dementoval a řekl, že zatím žádné neoznámili. “Dokud neuvidíte oficiální tiskovou zprávu, tak prosím podobným spekulacím nevěřte.“

Zároveň Rustchynsky na svém Twitteru napsal, že všem děkuje za podporu a doufá, že brzy budou moci ukázat nové záběry a podělit se o další detaily.

Závěrem se sluší připomenout, že DriveClub vyjde ve dvou verzích; klasické a ořezané. Ta ořezaná bude zdarma pro předplatitele PlayStation Plus s omezeným počtem tratí a vozů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama