Expanze Naval Strike odložena pro PC verze Battlefieldu 4
Battlefield 4 Novinka Expanze Naval Strike odložena pro PC verze Battlefieldu 4

Expanze Naval Strike odložena pro PC verze Battlefieldu 4

Michal Burian

Michal Burian

51

<strong>Aktualizace</strong>: Pro PC verze je balíček k dispozici.

Reklama

Aktualizace 31.3.2014: DICE oznámilo, že Naval Strike DLC pro PC verze Battlefieldu 4 je k dispozici od dnešního dne všem členům programu Premium.

Aktualizace 26.3.2014: DICE odložilo rovněž Xbox One verzi Naval Strike DLC, aby mohlo vyřešit problém se systémem animací, který brání hráči použít konfiguraci zbraní.

Původní zpráva

V pořadí třetí rozšíření multiplayerové části Battlefieldu 4 mělo vyjít dnes pro PC verze s předplatným Premium a 8. dubna pro všechny hráče. DICE ale oznámilo, že se rozhodlo DLC odložit kvůli problému, který nesplňuje nejvyšší možnou kvalitu.

Na čtyři nové mapy, pět nových zbraní, obojživelné vozidlo nebo režim Carrier Assault si tak PC hráči budou muset počkat, zatím neurčitou dobu. DICE neodhalilo nové datum vydání.

,,Zjistili jsme problém, který je třeba vyřešit. Kvalita je naší prioritu číslo jedna a my nevydáme Battlefield 4: Naval Strike pro PC dokud nebude splňovat nejvyšší možnou kvalitu, ” dočteme se v prohlášení. ,,Pracujeme také na větší aktualizace opravující nefungující Tablet Commander. Uvolníme ji zároveň s Naval Strike. ”

,,Jakmile budeme vědět datum vydání, dáme vám vědět. ”

DLC vychází dnes pro členy Premium, kteří vlastní PS3, PS4, Xbox 360 a Xbox One verze BF4. Více informací se o něm dočtete zde nebo zde.

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal nebo na Google+ MichalBurianCZ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama