Falešná stopa, další nápověda BioWare
Mass Effect Novinka Falešná stopa, další nápověda BioWare

Falešná stopa, další nápověda BioWare

Michal Burian

Michal Burian

4

Studio BioWare zveřejnilo další nápovědu ke své chystané hře, která se má odhalit již 11. prosince letošního roku na VGA.

Reklama

Včera v noci byl na oficiální Facebook stránce BioWare zveřejněn další obrázek s binárním kódem, který po pečlivém dekódování znamená A red herring (česky falešná stopa).

Co nám tím tým BioWare chce říci, v současné době nevíme, můžeme nad tím pouze vesele spekulovat. Připomeňte si ale co vše o tajném projektu BioWare víme:

- 55.845 – atomová hmotnost železa

- Teplota -128,5˚ Fahrenheita (-89,167 stupňů Celsia)

- Britská služba Jejího Veličenstva – známá také jako MI6

- Obal alba punk-rockové skupiny The Clash

- A red herring – falešná stopa

Tak co si o tom myslíte? Jde o třetí díl trilogie Mass Effect, který prokecli zaměstnanci Sony na ruském Twitteru nebo se můžeme těšit na něco úplně nového? Pokud se přikláníte k druhé možnosti, tak jak vysvětlíte záhadný teaser trailer, jenž se inspiroval u série Mass Effect (např. sniper puška připomínající M-29 Incisor z ME2). A co teprve záhadný Londýn a šíleně nízká teplota? Nebude se přece jen Mass Effect 3 odehrávat na Zemi v nesnesitelných podmínkách, jak naznačuje zmíněný teaser trailer?

Existuje ještě jedna možnost. Tým BioWare si z nás nádherně vystřelil a všechny výše zmíněné nápovědy jsou falešné, jak hlásí po dekódování nejnovější obrázek s binárním kódem. To by teprve bylo...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama