Farming Simulator 17 má oficiální datum vydání a detaily
Farming Simulator 17 Novinka Farming Simulator 17 má oficiální datum vydání a detaily

Farming Simulator 17 má oficiální datum vydání a detaily

Michal Burian

Michal Burian

5

Poprvé bude na konzolích podporovat modifikace a ve hře se objeví ženy.

Reklama

Další díl ze série zemědělských simulátorů od studia Giants Software vyjde letos na podzim. Do kalendářů si napište 25. října, kdy se Farming Simulator 17 objeví na pultech obchodů ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Farming Simulator 17 se pochlubí novým prostředím v americkém státě Washington, kde se opět stanete začínajícím zemědělcem, který se chce stát největším v zemi. K tomu ale vede dlouhá cesta, nejprve se musíte starat o pár polí, postupně nakupovat lepší a větší stroje a samozřejmě další půdu a nakonec všelijaká zvířata. Práci vám mohou ulehčit další pracovníci, které si najmete, případně si můžete pronajmout stroj, na který zrovna nemáte peníze.

Dále nebudou chybět nová vozidla, možnosti chovat další zvířata a nové mechanismy zvyšující celkovou hloubku hry. Součástí bude více než 60 značek a 200 strojů. Krom jiného se poprvé hráči dočkají značek Fendt, Massey Ferguson, Challenger a Valtra.

Velkým lákadlem rovněž bude podpora modifikací, která nově nebude pouze na počítačích, kde má svou základnu autorů, ale poprvé také na konzolích PlayStation 4 a Xbox One. Když už jsme u těch konzolí, multiplayer u nich bude podporovat maximálně šest hráčů.

Zpestřením ve všech verzích budou ženy. V montérkách nebudou stroje řídit pouze muži, ale nově i křehké pohlaví. Lze očekávat, že na začátku hry si budete moci vybrat svého avatara, který bude buď muž, nebo žena.

Více podrobností se dozvíme později. Pokud byste se vydali na výlet do Kolína nad Rýnem během srpnového Gamescomu, budete si moci Farming Simulator 17 vyzkoušet na výstavišti společně s předešlými díly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama