Farming Simulator 17 ve startovním traileru
Farming Simulator 17 Novinka Farming Simulator 17 ve startovním traileru

Farming Simulator 17 ve startovním traileru

Michal Burian

Michal Burian

Blíží se den, kdy se stanete majitelem malého statku, kde se budete starat o svá pole a zvířata.

Reklama

V úterý vychází nový díl značně populární série Farming Simulator. Mnozí hráči si myslí, že podobné zemědělské simulátory moc lidé nehraje, opak je pravdou. Farming Simulator se stal velmi populární i na tuzemském trhu. Dokonce v české a slovenské komunitě nalezneme spoustu šikovných hráčů, kteří pravidelně vytvářejí detailní a vyvedené modifikace - stroje, mapy nebo herní funkce.

Dnes se podíváme na nový trailer, který připomíná datum vydání stanovené na 25. října ve verzích pro PC (s českými titulky), PlayStation 4 a Xbox One. Velkou novinkou je, že konzolové verze budou vůbec poprvé podporovat mody. Jen je budou schvalovat sami vývojáři, aby na konzolích nedošlo k nějakým problémům.

Studio GIANTS Software pro nový díl připravilo zbrusu novou mapu, stroje nebo možnost řídit vlak. O všem se dočtete v našem předešlém zpravodajství.

Farming Simulator 17 předobjednáte na Xzone.cz nebo GameExpres.sk, kde exkluzivně dostanete puzzle a mapku pro všechny farmáře. K tomu ještě dva bonusové traktory.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama