Fast & Furious Crossroads na nových screenshotech
Novinka Fast & Furious Crossroads na nových screenshotech

Fast & Furious Crossroads na nových screenshotech

Denis Růžička

Denis Růžička

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

K tomu i první oficiální trailer na devátý díl filmové série.

Reklama

Před pár dny byl zveřejněný první oficiální trailer na devátý film Rychle a zběsile. Nechybí naprostá směšná fyzika spojená s šílenou gravitací či neskutečné momenty a akce jak z Just Cause. Ačkoli by to v realitě nedávalo absolutně žádný smysl, celé to vypadá na pořádnou jízdu a člověk se i celkem těší a věří, že v kině to fungovat bude. Již teď se šušká, že režisér Justin Lin začal s přípravami na desátý díl, jehož premiéra je aktuálně stanovena na 1. dubna 2021.

V hlavních rolích se vrací Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Roman Pearce a nově obsazení doplní John Cena a Michael Rooker. Partu pro tentokrát opustili Dwayne Johnson a Jason Statham.

Jaký příběh nás čeká letos? Dom (Vin Diesel) zjistí, že má bratra Jakoba (John Cena), který je nájemným vrahem a zřejmě i skvělým závodníkem. Mezitím se objeví rozzuřená Cipher (Charlize Theron), která se s Jakobem spojí, aby se pomstila Domovi za překažené plány.

Rychle a zběsile 9 má v kinech premiéru stanovenou na 21. května.

Spolu s trailerem na devátý díl filmové série jsme se dočkali i hrstky nových screenshotů z připravované hry Fast & Furious Crossroads od studia Slightly Mad. V herní adaptaci se ukáže hned několik postav z filmové série a ve skutečnosti to vypadá stejně divoce. Mě osobně od toho odrazuje snad jen samotná grafika, která není zrovna vyšperkovaná.

Fast & Furious Crossroads vychází letos v květnu. Hru si můžete zakoupit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama