Festivaly humoru a žertu v rozšíření The Sims 4
The Sims 4 Novinka Festivaly humoru a žertu v rozšíření The Sims 4

Festivaly humoru a žertu v rozšíření The Sims 4

Michal Burian

Michal Burian

V rozšíření Život ve městě vyjdou Simíci do ulic, aby se seznamovali, učili se nové věci a hledali si nové kamarády.

Reklama

Před měsícem společnost Electronic Arts představila různorodé město San Myshuno, které do The Sims 4 přidá rozšíření pojmenované Život ve městě. Město je usazené na pobřeží, těsně pod horami. Netrvalo dlouho a vývojáři odhalili další detaily.

Při koupi expanze Život ve městě nezískáte pouze novou lokalitu, ale také řadu nových aktivit a seznámíte se se spoustou zajímavých Simíků. Tou důležitou novinkou jsou ale festivaly. Se svým Simíkem budete moci vyrazit na festival. Festivaly jsou jako podniky, které tu nejsou nastálo. Přináší s sebou nové herní možnosti, nové příběhy a nové soutěže. Festivaly jsou jako dělané pro milovníky jídla, zamilované, geeky, a dokonce i pro ty, co touží dobře nakoupit. V každém sousedství se odehrává jiný festival.

Ve městě San Myshuno dále naleznete stánky s jídlem a desítky nových receptů. Aby to bylo trochu jednodušší, vaši Simíci se mohou nové recepty naučit pouhým ochutnáváním. Simíci tak mohou vyrazit do města a ochutnat kuchyni celého světa.

Pochopitelně si budete moci koupit i suvenýry. Všechny festivaly mají stánky, které prodávají trička, jedinečné koření, speciální zábavní pyrotechniku a další věci. Vezměte si s sebou pár simoleonů navíc a pořiďte si něco na památku.

Na chodnících dále naleznete krabice. V nich budou věci, které jiný Simík vyhodil. Vám se mohou ale tyto věci hodit. Naleznete v nich sněžítka, ze kterých si můžete sestavit novou sbírku.

Teď pozor, něco pro romantiky. V centrálním parku budete moci uspořádat dokonalou svatbu. Chcete-li naplánovat svatbu, můžete to snadno provést pomocí simíkovského telefonu. Pak už jen prostě rozešlete pozvánky, aby všichni dorazili do Myshuno Meadows, a vrhnete se na obřad! Na svatbu klidně můžete přinést i elektrické klávesy, které se dají snadno umístit do simíkovského inventáře (klavír se přenáší o poznání hůře).

Další zajímavostí je střílení na koš. Vaši Simíci si mohou zahrát ve Čtvrti trhovců s kořením nebo si pořídit vlastní hřiště do střešního bytu. Pak si mohou zastřílet na koš s kamarády. Při basketbalu spálíte pár kalorií, které jste nabrali pojídáním regionální kuchyně u stánků. Navíc si třeba najdete nové kamarády.

Pokud by vám to nestačilo, tak se můžete naučit karaoke. To znamená, že na každém rohu uslyšíte nádherné chorály nebo tragické falešné békání. Pošlete své Simíky, aby si taky trochu zazpívali, nebo s nimi vyrazte rovnou do nějakého karaoke baru. Muzika je v každém případě ve vzduchu... i když je někdy malinko falešná.

A co takhle nové kariéry? Ty v San Myshunu budou tři. Každá z nich má dvě odvětví, které přináší vlastní možnosti a zajímavosti. V nabídce je politika, kritika a sociální média. Tyto nové kariéry jsou prý úplně jiné než cokoliv, co jste dosud v The Sims 4 viděli. Ke všem těmto kariérám patří úkoly, díky kterým Simíci vyjdou z pracovny a pustí se do práce přímo v ulicích města San Myshuno. Úkoly kariéry dodávají do hry více rozmanitosti, nové výzvy a zajímavé příběhy.

V politické kariéře začínají vaši Simáci jako aktivisté a nakonec se rozhodnou, jestli z nich budou charitativní organizátoři, kteří budou bojovat za dobrou věc, nebo politikové, kterým také o něco jde. Aktivisté šíří povědomí a propagují svůj záměr. Jejich pracovní úkoly je zavedou do různých podniků, kde budou protestovat a informovat veřejnost o svém záměru. Politikové na vyšší úrovni mohou u pultíku (najdete ho například v centru) pronést inspirativní řeč, a získat si tak důvěru veřejnosti i potřebné hlasy. Charitativní organizátoři dobře vědí, že každý záměr potřebuje financování, takže musí prostřednictvím svých kontaktů ve městě shánět dary nebo úplatky.

Nebo vaše Simíky zajímá spíš kritika? Mohou se věnovat jídlu nebo umění, ale každopádně budou chodit po festivalech ve městě, aby mohli ochutnávat výborné (občas) kuchařské výtvory a hodnotit místní zábavu. Pokud vaši Simíci neradi malují, mohou zajít do místního muzea a pořádně zkritizovat umělecká díla ostatních.

A konečně se Simíci mohou stát i odborníky na sociální média. Tato kariéra se celá točí kolem získávání fanoušků pomocí počítače. Streamujte, chatujte a dělejte všechno proto, abyste našli nové fanoušky a zvýšili si sledovanost.

The Sims 4: Život ve městě vyjde 3. listopadu na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama