FIFA 11 - Creation Centre a datum vydání
FIFA 11 Novinka FIFA 11 - Creation Centre a datum vydání

FIFA 11 - Creation Centre a datum vydání

Michal Burian

Michal Burian

1

Přinášíme vám zajímavé informace o nové funkci pro FIFU 11 a opomenout nemůžeme ani oficiální datum vydání.

Reklama

EA Sports dnes představili novou funkci pro nadcházející ročník fotbalu. Jedná se o jakési centrum, které umožní PS3 a Xbox 360 hráčům (doufejme, že i PC) vytvořit si vlastní fotbalisty a týmy. Po vydání hry bude stačit zabrouzdat na stránky www.easportsfootball.com, kde tuto on-line aplikaci naleznete, a vytvořit si například fotbalistů svých snů. Budete mu moci vybrat vzhled, doplňky i atributy.

Z centra si budete moci vytvořit také svůj originální tým, dát mu logo a dokonce také vymodelovat stadión, na němž budete hostit nejrůznější světové celky a prát se o důležité body. S tím přichází otázka, budeme si moci vytvořit vlastní ligy? Odpověď je jednoznačná, ano časem půjde i tohle!

Vývojáři myslí na vše, a tak nezapomněli ani na možnost podělit se s ostatními hráči o svůj vytvořený obsah. Vše by mělo probíhat velmi jednoduše a vše by mělo jít stáhnout do konzole.Creation Center je další velmi zajímavá věc, díky níž si budeme moci vytvořit vlastní obsah. Producent letošního ročníku dodal, že se fanoušci a hráči na obsahu FIFY 11 budou podílet 80%, což je obrovské.

Zároveň bylo oznámeno také datum vydání. FIFA 11 zasáhne Severní Ameriku 28. září letošního roku, a do Evropy a Asie se podívá 1. října ve verzích pro PlayStation 3, Xbox 360, PC, Nintendo Wii, DS, PS2, PSP a mobilní zařízení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama