FIFA 11 – DRM a systémové požadavky odhaleny + PC galerie
FIFA 11 Novinka FIFA 11 – DRM a systémové požadavky odhaleny + PC galerie

FIFA 11 – DRM a systémové požadavky odhaleny + PC galerie

Michal Maliarov

Michal Maliarov

2

Pro fanoušky PC verze fotbálku FIFA máme skvělé zprávy. Nejen, že jsme se konečně dočkali grafického pozlátka na úrovni konzolových verzí (tedy skoro), ale navíc bude FIFA 11 nabízet jednu z nejpříjemnějších DRM ochran na trhu. A to se vyplatí.

Reklama

V rozhovoru pro VideoGamer se producent Ian Jarvis podělil o několik informací: „Současný ochranný systém, na kterém pro novou FIFU pracujeme, je ten samý, jenž jsme využili ve hrách Mass Effect 2 a Dragon Age. Jedná se tedy o EA Access.“

O co že se jedná? Jediné, co po vás EA Access vyžaduje je kontrola CD v mechanice. Žádná instalace speciálních ovladačů a už vůbec ne online aktivace. To se však může i změnit. „Prozatím na tom stále pracujeme. Rozhodně to není již finální systém pro hru,“ dodal Jarvis. Držme tedy palce.

A teď k příjemnější věci. Nový grafický kabátek prý nebude znamenat nutnost vlastnit stroj času. FIFA 11 bude prostě dostupná i na starších strojích, což rozhodně potěší. Zde jsou oficiální doporučené hardwarové požadavky:

- procesor Core2Duo 2.4 GHz

- 2 GB RAM

- grafická karta GeForce 8800 GT nebo Radeon HD3870 a vyšší

FIFA 11 vyjde 28.září na PC, PS3, Xbox360, Wii, PS2, PSP, DS a mobilní telefony. Níže se můžete podívat na čerstvé screenshoty z PC verze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama