FIFA 11 láme mezinárodní prodejní rekordy
FIFA 11 Novinka FIFA 11 láme mezinárodní prodejní rekordy

FIFA 11 láme mezinárodní prodejní rekordy

Michal Maliarov

Michal Maliarov

12

EA oznámilo výsledky mezinárodních prodejů nejnovějšího ročníku fotbálku FIFA. Ten se podle nich stal nejprodávanější hrou série s 2,8 miliony prodaných kusů během pouhých tří dnů.

Reklama

FIFA 11 se navíc stala nejprodávanější sportovní hrou v historii a rychle mizí z pultů obchodů ve Velké Británii, Francii, Německu, Itálii, Španělsku a Severní Americe. Pozadu nezůstává ani Česká republika, kde se oproti minultému ročníku objevil nárust 73%, což je více než slušné. V samotné Británii se pak prodalo na 800 000 kopií hry.

„Toto je historický úspěch pro EA Sports. Zatřásli prodeji, kritici hru velebí jakožto nejautentičtější fotbal současné generace a fanoušci se připojují a soutěží s hráči po celém světě,“ řekl Peter Moore, prezident společnosti EA Sports.

Jako bonus oznámilo studio také Ultimate Team pro titul FIFA 11, který si budeme moci zcela zdarma stáhnout na PS3 a Xbox360 už v listopadu letošního roku. A o co že se jedná? Ultimate Team vyzve hráče na vytvoření svého ultimátního týmu díky nákupům, prodejům a výměnám hráčů s ostatními majiteli služby Ultimate Team. Samozřejmě pak můžete s vytvořeným týmem soupeřit a stát se tím nejlepším nejen v singleplayeru, ale také ve světových žebříčcích. Ke svému týmu budete mít přístup také přes internet, pokud náhodou dostanete nutkání prodat toho Ronalda během cesty vlakem.

Více se o hře dozvíte z naší recenze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama