FIFA 12 odhaluje kariéru
FIFA 12 Novinka FIFA 12 odhaluje kariéru

FIFA 12 odhaluje kariéru

Michal Maliarov

Michal Maliarov

12

Vyklouzávají první detaily a informace o kariérním módu nového přírůstku do fotbalové série <strong>+ rozhovor s Davidem Rutterem.</strong>

Reklama

Jako vždy se vývojáři snaží i letos rozšiřovat ten hlavní singleplayerový mód ve FIFĚ a stavět na novinkách předchozích dílů, v tomto případě médiích a přestupech. Tou největší změnou je počet potřeb a podmínek, jež s sebou nese každý hráč. V letošním ročníku se tak např. hráči budou stěžovat, pokud se dlouho nedostanou do hry, poté začnou ztrácet morálku a nakonec se budou snažit i o přestup do jiných klubů, pokud se k nim nebudete chovat hezky.

Velký boost dostalo mediální pokrytí ve hře a zprávy nyní odráží mnohem více vašeho snažení. Příklad: pokud se zraní jedna z vašich hvězd, mediální kolotoč kolem vás se o něco zvýrazní a až se zraněný konečně vrátí od doktora, virtuální novináři začnou spekulovat, zda nastoupí do příštího zápasu, nebo vás pořádně počechrají nadávkami, pokud jej opět zraníte.

Nakonec slibuje EA i vylepšený systém přestupů a celého „trhu“ hráčů, kdy nám bude nabídnuto mnohem více informací a detailů o jednotlivých fotbalistech a dokonce nám poradí i profesionálové.

Novinkou má být systém skautů, díky kterému rozešlete do světa své špióny, jež vám vyhledají vybrané hráče a nasbírají mnohé potřebné informace a postřehy.

Prozatím to tak vypadá na další slušný krok směrem k fotbalovým simulátorům a i když se v žádném případě nejedná o tak propracovaný kousek, postupem času se možná svým simulátorským bratříčkům alespoň přiblíží. Předpoklady k tomu má.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama