FIFA 13 představila předobjednávkové bonusy
FIFA 13 Novinka FIFA 13 představila předobjednávkové bonusy

FIFA 13 představila předobjednávkové bonusy

Michal Burian

Michal Burian

10

Čeští a slovenští hráči se mohou těšit na nadílku zajímavých bodů a Ultimate edici.

Reklama

Koncem září letošního roku vychází očekávaná FIFA 13, společnost Electronic Arts se rozhodla, že nastal čas odhalit také předobjednákové bonusy pro Českou a Slovenskou republiku. Každý, kdo si předobjedná FIFA 13 na PC či konzoli, získá kromě originálního kovového obalu se superhvězdou Messim i dva balíčky extra herního obsahu.

První z nich, balíček EA SPORTS Football Club obsahuje 10 000 kreditů pro nákup z katalogu sítě EA SPORTS Football Club, která nabízí speciální gólové oslavy, vylepšení vlastností vašeho virtuálního profíka, zápasy navíc v režimu Sezóny 1 na 1 a mnoho dalších položek. Díky druhému balíčku získáte exkluzivní All-Star tým Adidas složený z 23 špičkových světových fotbalistů, jakými jsou Lionel Messi, Nani, Karim Benzema a mnoho dalších. Exkluzivní mužstvo bude nastupovat ve speciálních dresech značky adidas, které lze použít i v režimu Profi kluby on-line.

Největší peckou je pak FIFA 13 Ultimate edice: fanoušci, kteří si ji objednají, obdrží kromě všech výše uvedených bonusů i 24 zlatých balíčků pro režim FIFA Ultimate Team k vybudování špičkového týmu fotbalových superhvězd. FIFA Ultimate Team je obrovským prostorem pro onlinovou komunitu hráčů série FIFA, kteří v něm budují a řídí vlastní kluby, doplňují je o nejlepší hráče světa a následně s nimi soutěží ve FIFA 13. Každý zlatý balíček obsahuje mix 12 předmětů, jako jsou hráči, smlouvy, stadiony, trenéři, členové realizačních týmů, kondice, léčení zranění, míče, dresy a klubové znaky. Ve zlatých balíčcích jsou hráči s minimálním herním hodnocením 75+ a také jeden vzácný předmět typu vylepšení vlastností hráče, delší smlouvy, nebo vysoce ceněného hráče.

Edice FIFA 13 Ultimate bude k dostání ve formě předobjednávky, či přímého prodeje pouze 29. září. Ve verzi pro PC je FIFA 13 Ultimate edice k dostání exkluzivně v síti Origin (tedy bez steelbooku).

Všechny výše zmíněné bonusy budou dostupné i v našem obchodě Xzone.cz, včetně originálního kovového obalu. FIFA 13 koupíte u nás na PC za 978 Kč a na PlayStation 3 a Xbox 360 za 1278 Kč. Ultimate edici naleznete v nabídce v krátké době.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama