FIFA 17 na starých konzolích postrádá režim Cesta
FIFA 17 Novinka FIFA 17 na starých konzolích postrádá režim Cesta

FIFA 17 na starých konzolích postrádá režim Cesta

Michal Burian

Michal Burian

17

Běží na starém enginu, nikoliv na technologii Frostbite.

Reklama

FIFA 17 nebude koncem září chybět na základních platformách. Jak se předpokládat, na starých konzolích bude postrádat spoustu lákadel, které si budou užívat hráči na počítačích a konzolích PlayStation 4 a Xbox One.

Na PS3 a X360 budou muset hráči oželet především technologii Frostbite. Letošní ročník přešel na engine švédského studia DICE (Battlefield), ovšem to se netýká verzí pro minulou generaci konzolí. Se starým enginem se váže chybějící režim Cesta. Jde o filmově zpracovaný příběh sledující osud vycházející hvězdy Premier League, což představuje jednu z největších inovací hry FIFA 17.

Zajímavé je, že vývojáři nezapomněli upravit hratelnost. PS3 a X360 verze se mají dočkat nových technik pro útok a obranu. Dále nebudou chybět nejvyšší japonská liga a brazilské kluby a následující módy:

FIFA Ultimate Team, včetně tvorby mužstva Režim Kariéra Be a Pro – hráč Be a Pro – brankář Turnaj Ženský mezinárodní turnaj On-line sezóny Přátelské zápasy on-line Dovednostní hry Výkop Hrát další zápas Tréninkové hřiště

Dnes pro PC, PS4, Xbox One, PS3 a X360 vyjde demo FIFA 17. Nezapomeňte, že v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk k předobjednávce krom jiného získáte speciální tričko.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama