FIFA 17 přinese revoluci v podobě kariéry fiktivního hráče
FIFA 17 Novinka FIFA 17 přinese revoluci v podobě kariéry fiktivního hráče

FIFA 17 přinese revoluci v podobě kariéry fiktivního hráče

Michal Burian

Michal Burian

18

Zákulisí kariéry fiktivního hráče. <strong>Aktualizováno o další detaily, obrázky a další trailer</strong>.

Reklama

"Proslavte se na hřišti i mimo něj jako Alex Hunter, vycházející hvězda Premier League, v novém režimu Cesta (The Journey) ze hry FIFA 17, která využívá výkonu enginu Frostbite. Podepište smlouvu s některým z klubů Premier League, který vede reálný trenér a jenž má na soupisce špičkové hráče z celého světa," popisuje nový režim EA.

Dobrou zprávou je, že na konzolích PS4 a Xbox One poběží FIFA 17 v rozlišení 1080p při 60fps.

Ve FIFA 17 budou skuteční manažéři

Ve FIFA 17 nebudou jenom skuteční hráči, ale nově také skuteční trenéři, kteří se stanou také hvězdou nového ročníku fotbalu od EA Sports.

Trailer představující hru

Cesta

"Poprvé v sérii FIFA budete moct prožít svůj příběh na hřišti i mimo něj jako Alex Hunter, vycházející hvězda Premier League. Podepište smlouvu s některým z klubů Premier League, který vede reálný trenér a jenž má na soupisce špičkové hráče z celého světa. Vstupte do nového světa ve hře FIFA 17 a vydejte se na Cestu, na níž vás čeká plno vypjatých vzestupů i pádů."

"Vycházející talent Alex Hunter se vydal na cestu za slávou v Premier League. Alexe, který patří mezi nejnadanější mladíky v akademii, provází velká očekávání. Využije příležitost a zazáří na největším světovém pódiu? Umožníte mu to?"

"Alexova kariéra v Premier League je ovlivňována vašimi výkony na hřišti a rozhodnutími, která učiníte v průběhu celé jeho Cesty. Klíčová rozhodnutí budou mít vliv na to, co se stane dál a jak se k vám budou chovat ostatní postavy. Postavíte úspěch týmu nad váš osobní? Volba je na vás."

"V rámci Cesty nakouknete do zákulisí reálného života fotbalistů v Premier League. Během hraní narazíte na skutečného hráče, osobnosti, místa a akce, podíváte se tam, kde jste nikdy nebyli, a zažijete něco, co je možné pouze ve FIFA 17."

S FIFA 17 pomáhali: Harry Kane z Tottenham Hotspur, Tom Watt (autor knihy David Beckham: My Side), James Rodriguez z Realu Madrid, Marco Reus z Borussia Dortmund, Anthony Martial z Manchesteru United nebo Eden Hazard z Chelsea.

Kdo je Alex Hunter?

Alex je sedmnáctiletý kluk pocházející ze skromných poměrů z londýnského předměstí Clapham. Má fotbal v krvi. Alex, jehož vede dědeček a anglická legenda Jim Hunter (20 gólů v sezóně 1966/67), nosí příjmení, které má ve fotbalových kruzích svou váhu. Na cestě za naplněním osobního odkazu jej však čeká celá řada překážek. Alexova slibná fotbalová kariéra je na začátku, otázkou je, jak dlouhá a úspěšná nakonec bude? To záleží na vás.

Je nová sezóna a nadějný mladíček Alex Hunter se touží prosadit v Premier League. Ale letos bude záležet na vás, za který klub si zahraje. Vy činíte rozhodnutí mimo hřiště. A vy ovlivňujete jeho kariéru výkony na hřišti.

V novém příběhovém režimu ve hře FIFA 17, která ve verzích pro Xbox One, PlayStation 4 a PC využívá výkonu enginu Frostbite™, dostanete možnost prožít kariéru profesionálního fotbalisty na hřišti i mimo něj. Podepište smlouvu na sezónu 2016/17 s některým z klubů Premier League, který vede reálný trenér a jenž má na soupisce špičkové hráče z celého světa. Na vývoji režimu Cesta spolupracovaly i hvězdy Premier League jako Harry Kane, Eden Hazard a Anthony Martial.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama