FIFA 17 v EA a Origin Access
FIFA 17 Novinka FIFA 17 v EA a Origin Access

FIFA 17 v EA a Origin Access

Michal Burian

Michal Burian

2

Předplatitelé těchto služeb mohou bez dalších investic hrát plnou verzi fotbalové hry FIFA 17.

Reklama

Společnost Electronic Arts dnes odpoledne obohatila své služby EA Access a Origin Access o fotbalovou hru FIFA 17. Předplatitelé těchto služeb mohou bez další investic hru stáhnout a bez omezení hrát plnou verzi.

FIFA 17 se přidala do početného seznamu her v EA a Origin Access. V něm nalezneme i předešlé díly: FIFA 16, FIFA 15 a FIFA 14. Dále Mirror's Edge Catalyst, Star Wars: Battlefront, Titanfall a spoustu dalších.

„FIFA 17 – S podporou enginu Frostbite FIFA 17 revolučně promění způsob, jakým navazujete kontakt s hrou a jak ho hra navazuje s vámi. Komplexní inovace ve způsobu myšlení a pohybu fotbalistů či fyzickém kontaktu s protivníky vám umožní účinný přechod do ofenzívy, čímž si podmaníte každý okamžik na hřišti,“ popisuje EA.

EA Acess si můžete na Xboxu One koupit na jeden měsíc za 99 Kč nebo 599 Kč na 12 měsíců. To Origin Access pro PC je možné předplatit na měsíc za 3,99 euro nebo na rok za 24,99 euro.

Do EA Access bylo nedávno přidáno RPG Dragon Age: Origins (Prameny) z Xboxu 360, brzy by měl následovat i Medal of Honor: Airborne. Obě hry půjdou hrát na Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama