FIFA Street vás vezme kolem světa
FIFA Street Novinka FIFA Street vás vezme kolem světa

FIFA Street vás vezme kolem světa

Michal Maliarov

Michal Maliarov

6

Nejnovější reboot skvělé sportovní série FIFA Street bude nejen o tricích a umění, ale také o exotických lokacích po celém světě a fotbalovém duchu.

Reklama

Kluci z EA Sports totiž procestovali všude možně, aby převedly množství fotbalových kultur, stylů a pravidel do hry.

„Pouliční fotbal se po celém světě hraje jinak,“ řekl kreativní ředitel Gary Patterson na GamesComu. „Posíláme naše vývojáře všude možně, aby zjistili, jak fotbal lidé hrají, jaký mají styl a typ hry. Jádro hry chceme ponechat stejné, stále budeme mít módy 1 vs 1 a 6 vs 6. Zahrneme i Futsal, který je velmi populární v Evropě a Jižní Americe.“

Pokud náhodou netušíte, co takový Futsal je, jedná se o klasický interiérový fotbal, akorát bez stěn, které se často využívají k trikům a přihrávkám. Míč je také menší a méně skákavý, než v klasickém uličním fotbalu.

„Budeme mít i různé sety pravidel,“ dodal Patterson. „Hodně oblíbený je freestyle fotbal, takže zahrneme jiné hodnocení pro různé typy hry. Chtěli jsme ale zůstat co nejvíce věrní skutečnému zážitku z fotbalu, takže opravdový pocit ze hry nesmí chybět.“

FIFA Street se chystá do prodeje na začátku příštího roku pro PS3 a Xbox360. Pro více informací o hře navštivte naše předchozí zpravodajství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama