Fight Night Champion se představuje + premiérový trailer
Fight Night Champion Novinka Fight Night Champion se představuje + premiérový trailer

Fight Night Champion se představuje + premiérový trailer

Michal Maliarov

Michal Maliarov

4

EA se připravuje na prezentaci svého dalšího dílka z univerza boxu. Fight Night Champion má být příběhový, tvrdý a jako první v sérii obdržet označení M (Mature), tedy pouze pro dospělé.

Reklama

Ačkoliv je hra na oficiálních stránkách prozatím registrována s očekáváním ratingu, trailer níže jasně ukazuje celou náturu hry, se kterou je EA značně spokojeno. „Jakožto první „M“ titul série bude Fight Night Champion prezentovat nejrealističtější grafické znázornění tohoto sportu, jeho styl, kulturu boxu s dynamickou krví, realistickým systémem poškození a deformace těla a celkově dospělého podání. Zážitek násilí a brutality, kterým box je,“ hlásí oficiální zpráva. Také nám bylo vysvětleno několik šťavnatých detailů:

Full Spectrum Punch Control – kontrolujte údery svého boxera jako nikdy předtím s novým schématem ovládání. Vaše údery nyní budou kompletně ovladatelné a hra vás nebude omezovat předdefinovanými možnostmi.

Physics-Based Gameplay – pohybujte se po ringu a plánujte své útoky. Fyzikální funkce staví na revolučním enginu z Fight Night Round 4, nyní však budete mít ještě širší možnosti protiútoků, schopnosti a zdatnost, se kterou útočíte na protivníka.

Legacy Mode – vytvořte si své alter ego a postavte ho do ringu proti těm nejlepším. FN Champion nabízí filmové pojetí boxerského světa, který vás naprosto pohltí. Propracovávejte se žebříčky, plánujte tréninky a vybojujte si jméno. Poté pošlete svého boxera online a rovnejte se s těmi nejlepšími z celého světa.

Online Gyms – vytvořte online posilovnu pro sebe a své kamarády, trénujte a vyzývejte se navzájem na rivalské zápasy.

Hry bychom se měli dočkat 1.března roku 2011 na PS3 a Xboxu360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama