Figurky a držák na ovladač v jednom. To jsou Cable Guys!
Novinka Figurky a držák na ovladač v jednom. To jsou Cable Guys!

Figurky a držák na ovladač v jednom. To jsou Cable Guys!

Xzone

Xzone

Kdo jiný by ti měl podržet mobil nebo ovladač, když né superhrdina nebo superpadouch.

Reklama

Inzertní PR článek.

Ať už jste fanoušek Star Wars, Marvelu, DC nebo třeba Falloutu, máme pro vás něco, co nesmí chybět snad v žádné domácnosti. Ano, hádáte správně, jsou to užitečné držáky na ovladač Cable Guy. Je jedno zda jde o ovladač na Xbox či DualShock a nebo DualSense. A samozřejmě mají dost síly i na váš telefon a ty větší dokonce na Switch!

Uchazečů o tohle zaměstnání na plný úvazek bez nároku na mzdu je opravdu hodně. Můžete si zotročit Ezia z Assassins Creed, zadnici špulícího Deadpoola nebo nevyzpytatelného Jokera. Na toho bychom si ovšem dávali velký pozor a pro jistotu k němu pořídili i Batmana.

Všechny tyto figurky měří okolo 20 cm a v balení naleznete i 2 metry dlouhý micro USB/USB-C kabel do vaší sbírky kabelů. Tu máme přece všichni, že ano? V některých případech se v balení nachází i redukce na Lightning.

Pro fanoušky specialitek je tu Cable Guy limitovaná edice Sonica, ve které mimo držáku naleznete i lahvičku na vodu, Sonic přívěšek a klíčenku. Nesmí chybět ani modrý microUSB kabel a stylová taštička. Podobně našlapaná je edice stojanu na ovladač Black Ops 4 obsahující kovový pin, herní brýle, oboustrannou čepici, propisku a sběratelskou minci. Nechybí ani Cable Guy, jedná se však o mini variantu měřící 12,7 cm.

Pokud si ale na mini verze nepotrpíte, tak tu máme i opačný extrém v podobě Hulka XL. Původně chtěli vytvořit doktora Bannera, ale proces výroby se mu moc nelíbil, a tak je k dispozici zhruba 30 cm vysoký stojan na Switch Hulk, samozřejmě s vlastním micro USB kabelem.

Všechny Cable Guy figurky najdete přehledně na Xzone.cz

Figurky a držák na ovladač v jednom. To jsou Cable Guys!
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama