Filmová adaptace Mortal Kombat dostala nové datum premiéry
Filmy/Seriály Mortal Kombat Článek Filmová adaptace Mortal Kombat dostala nové datum premiéry

Filmová adaptace Mortal Kombat dostala nové datum premiéry

Ondřej Partl

Ondřej Partl

11

Taktéž nám představuje oficiální plakát.

Reklama

Nejspíše vám v uplynulých dnech neunikl poměrně kontroverzní krok studia Warner Bros., které se rozhodlo, že všechny jejich filmy naplánované na rok 2021, dorazí na jejich streamovací platformu HBO Max ve stejný den, kdy se tyto snímky podívají do kin.

Toto rozhodnutí se tak týká třeba očekávané Duny, nového The Suicide Squad či třeba čtvrtého Matrixu.

Mezi těmito filmy se posléze nalézá i jedna očekávaná videoherní adaptace, kterou je nový hraný Mortal Kombat film.

Bojovková série Mortal Kombat se už v devadesátých letech dočkala dvou filmových zpracování (první díl je stále skvělé guilty pleasure, zatímco druhý je stále nehorázný omyl) a také dokonce seriálu.

Příští rok se však dočkáme (snad) velkého návratu na stříbrná plátna s novým snímkem, jenž točí Simon McQuoid, pro nějž se jedná o jeho filmovou prvotinu.

Nicméně kvalita by měla být zajištěna díky producentskému dohledu Jamese Wana, který vytvořil sérii Saw či V zajetí démonů, a také produkoval horory jako je Annabelle či Sestra.

V minulosti jsme se následně dočkali i ujištění, že se film nebude bát krve, takže bychom se měli dočkat i velké porce fatalit, které jsou pro sérii tak typické, přičemž ty by měly vznikat především za pomoci praktických efektů, tedy by to všechno mohlo být příjemně "čvachtavé".

Z filmu jsme prozatím neviděli ani ukázku, avšak společnost aktuálně přichází s oficiálním plakátem, kde můžeme vidět oficiální logo, věrné svým kořenům.

Kromě toho jsme se také dočkali oznámení nového data uvedení do kin a nově i na službu HBO Max, které bylo nastaveno na 16. dubna 2021.

Služba HBO Max prozatím není dostupná v České republice, avšak by sem mohla dorazit v druhém čtvrtletí příštího roku s tím, že vystřídá aktuální HBO GO.

Filmová adaptace Mortal Kombat dostala nové datum premiéry

Těšíte se na tento nový snímek? A jaký vztah vlastně máte k původnímu filmovému zpracování? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama