Sedm fotek z nového Mortal Kombat filmu
Filmy/Seriály Mortal Kombat Článek Sedm fotek z nového Mortal Kombat filmu

Sedm fotek z nového Mortal Kombat filmu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4

Tato adaptace by měla být náležitě krvavá.

Reklama

Není to dlouho, co se na internet dostala informace o datu premiéry nového hraného Mortal Kombat filmu, jenž režíruje Simon McQuoid, pro nějž se jedná o režisérkou prvotinu.

Toto datum bylo nastaveno na 16. dubna tohoto roku, kdy se snímek podívá do kin (budeme-li mít štěstí a kina otevřou) a také na streamovací platformu HBO Max, které by se letos měli dočkat obyvatelé České republiky.

Společně s tím dorazil i oficiální plakát, který si lze prohlédnout níže.

Sedm fotek z nového Mortal Kombat filmu

Ačkoliv je tato premiéra velice blízko, tak jsme se prozatím nedočkali uveřejnění žádných dalších materiálů, jako jsou fotky z filmu, případně nějakého traileru.

To se však v pátek změnilo, jelikož server Entertainment News uveřejnil sadu sedmi fotek (postupně v článku), jenž dávají první pohled na jednotlivé herce a i film samotný.

Tyto fotky posléze doprovází i nastínění toho, na co se můžeme těšit (jedná se v podstatě o SPOILER, tudíž dál čtěte jen na vlastní nebezpečí), kdy úvodní desetiminutová sekvence se má zaměřit na souboj klanů Hanzo a Bi-Han, z nichž pochází i rivalové a nejoblíbenější tváře univerza - Scorpion (Hirojuki Sanada) a Sub-Zero (Joe Taslim). Z této úvodní sekvence pochází i první fotka.

Sedm fotek z nového Mortal Kombat filmu

Posléze se máme přenést do současnosti, kde potkáme zbrusu novou postavu se jménem Cole Young (Lewis Tan).

Sedm fotek z nového Mortal Kombat filmu

Cole o svém osudu neví téměř nic a jediné, co ho s ním explicitně pojí, je podivné znaménko na jeho hrudi v podobě symbolu Mortal Kombat.

Jednoho dne se pak utká se Sub-Zerem, kterého na něj poslal čaroděj Šang Tsung (Chin Han).

Sedm fotek z nového Mortal Kombat filmu

Cole po souboji potká majora Jacksona "Jax" Briggse (Mehcad Brooks), jenž ho pošle za Sonyou Blade (Jessica McNamee), která ho následně vypraví za bohem Raidenen (Tadanobu Asano), jenž nabízí přístřeší pro všechny, kteří mají ono zmiňované znaménko.

Zde Cole potká další známé postavy, jako je Liu Kang (Ludi Lin), Kung Lao (Max Huang) či Kano (Josh Lawson).

 

Ti všichni zde trénují na speciální turnaj, aby zabránili invazi nepřátel z Outworldu.

Tvůrci navíc slibují, že Cole je typ postavy, který fanoušci ještě neviděli, jelikož bude bojovat kompletně novým stylem, jenž mu vymyslel samotný jeho představitel, kdy se má jednat o mix MMA, thajského boxu, džuda a džu-džitsu.

Navíc McQuiod slíbil, že film bude respektovat ducha a lore videoherní série, tudíž nebude chybět hromada krve či samotné fatality, přičemž podle testovacích projekcí mají být nejlepším bodem filmu jeho bitky.

Prozatím snímek tedy vypadá nadějně, přičemž za tři měsíce uvidíme, jestli těmto slovům autoři dostojí. My pevně věříme, že ano.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama